Sinsinati: Ana na Venus, JJ sa Brengl na startu!

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović biće slobodna u prvom kolu turnira u Sinsinatiju, dok Jelenu Janković očekuje susret sa Amerikankom Medison Brengl.

Tenis 16.08.2015 | 15:40
Sinsinati: Ana na Venus, JJ sa Brengl na startu!

Ivanovićeva kao šesti nosilac takmičenje u Ohaju počinje od drugog kola, u kojem će igrati sa boljom iz duela Amerikanke Venus Vilijams i Zarine Dijas iz Kazahstana.

Potencijalne rivalke u trećem kolu su joj Špankinja Karla Suares Navaro i još jedna domaća teniserka Sloun Stivens, a u četvrtfinalu bi mogla da se sastane sa Serenom Vilijams. Najbolja teniserka sveta će u drugom kolu igrati sa pobednicom duela između Bugarke Cvetane Pironkove i kvalifikantkinje.

Ukoliko bude sigurna protiv Brenglove, Jankovićevu u drugom kolu očekuje susret sa boljom iz duela Amerikanke Medison Kiz i Timee Bačšinski iz Švajcarske. Čehinja Karolina Pliškova joj je potencijalna rivalka u trećem kolu, a druga teniserka sveta Marija Šarapova i Agnješka Radvanjska iz Poljske u četvrtfinalu.

Svoje mesto u glavnom žrebu turnira koji počinje u ponedeljak pokušaće da izbori Aleksandra Krunić, koja se u prvom kolu kvalifikacija sastaje sa Japankom Misaki Doi.

Turnir u Sinsinatiju biće igran za nagradni fond od 2.701.240 dolara.

Komentari / 0

Ostavite komentar