Ово је посљедња понуда Наполија за Максимовића!

Газда Наполија поново повећао понуду за Николу Максимовића... Да ли ће ово задовољити власника Торина?

Фудбал 16.08.2015 | 14:40
Ово је посљедња понуда Наполија за Максимовића!

Трансфер сага око селидбе Николе Максимовића на југ Италије траје читаво лето, а Наполи је послао и последњу понуду за дефанзивца Торина. Пошто се Милан повукао из трке за потпис српског репрезентативца, ово би могла бити и последња шанса да Максимовић "промени боје" овог лета.

Након глатко одбијених понуда за позајмицу, па тек онда откуп уговора, нова и последња понуда Аурелија де Лаурентиса гласи: 20 милиона евра!

После одбијених понуда од 15 и 18 милиона евра, газда Наполија се досетио да убаци "бонус" клаузуле. Наполи ће одмах исплатити 15 милиона, а уколико Никола одигра довољан број утакмица и ако се Наполи пласира у Лигу шампиона, Торино ће добити још пет милиона европских новчаница.

Међутим, питање је да ли ће и то бити довољно!

Газда Торина свестан је да је српски репрезентативац један од најцењенијих дефанзиваца на Апенинима и неће га лако пустити из клуба.

После одличне сезоне у Торину, председник клуба Урбано Каиро процењује његову вредност на 25 милиона евра.

Штопер, који по потреби може да игра и на позицији десног бека, био је довођен и у везу са Миланом Синише Михајловића, који је потребног дефанзивца (Алесија Ромањолија) на крају довео из Роме. С обзиром на то да се сем Наполија не појављују друге заинтересоване стране, ова понуда са југа Италије се може протумачити као: узми или остави!

Коментари / 0

Оставите коментар