Ovo je posljednja ponuda Napolija za Maksimovića!

Gazda Napolija ponovo povećao ponudu za Nikolu Maksimovića... Da li će ovo zadovoljiti vlasnika Torina?

Fudbal 16.08.2015 | 14:40
Ovo je posljednja ponuda Napolija za Maksimovića!

Transfer saga oko selidbe Nikole Maksimovića na jug Italije traje čitavo leto, a Napoli je poslao i poslednju ponudu za defanzivca Torina. Pošto se Milan povukao iz trke za potpis srpskog reprezentativca, ovo bi mogla biti i poslednja šansa da Maksimović "promeni boje" ovog leta.

Nakon glatko odbijenih ponuda za pozajmicu, pa tek onda otkup ugovora, nova i poslednja ponuda Aurelija de Laurentisa glasi: 20 miliona evra!

Posle odbijenih ponuda od 15 i 18 miliona evra, gazda Napolija se dosetio da ubaci "bonus" klauzule. Napoli će odmah isplatiti 15 miliona, a ukoliko Nikola odigra dovoljan broj utakmica i ako se Napoli plasira u Ligu šampiona, Torino će dobiti još pet miliona evropskih novčanica.

Međutim, pitanje je da li će i to biti dovoljno!

Gazda Torina svestan je da je srpski reprezentativac jedan od najcenjenijih defanzivaca na Apeninima i neće ga lako pustiti iz kluba.

Posle odlične sezone u Torinu, predsednik kluba Urbano Kairo procenjuje njegovu vrednost na 25 miliona evra.

Štoper, koji po potrebi može da igra i na poziciji desnog beka, bio je dovođen i u vezu sa Milanom Siniše Mihajlovića, koji je potrebnog defanzivca (Alesija Romanjolija) na kraju doveo iz Rome. S obzirom na to da se sem Napolija ne pojavljuju druge zainteresovane strane, ova ponuda sa juga Italije se može protumačiti kao: uzmi ili ostavi!

Komentari / 0

Ostavite komentar