Принц Џорџ и принцеза Шарлот главне мете папараца

Британска краљевска породица позвала је данас главне светске медије да не објављују неауторизоване фотографије принца Џорџа и принцезе Шарлот, истичући да папараци посежу за све опаснијим тактикама како би снимили праунуке краљице Елизабете Друге.

Забава 15.08.2015 | 10:30
Принц Џорџ и принцеза Шарлот главне мете папараца

У писму Кенсингтонске палате, званичне резиденције принца Вилијама и његове супруге Кејт, скреће се пажња на све учесталије кршење приватности краљевске породице.

"Принц Џорџ је у овом тренутку главна мета папараца. Инцидената је све више, а тактика папараца све опаснија. Пређена је граница и свака нова ескалација може прерасти у истинску опасност за безбедност деце", наводи се у писму, преносе британски медији.

Војвода и војвоткиња од Кембриџа не желе да њихова деце "одрастају иза високе ограде, већ се труде да им омогуће да се играју и на јавним местима", што није могуће уколико су непрестано на мети фотографа, наводи се у писму.

Извори блиски краљевској породици наводе да је принц Вилијам посебно осетљив по овом питању и да жели да заштити своју децу од бескрупулозних папараца, које сматра одговорним за смрт своје мајке, принцезе Дајане, која је погинула 1997. године у Паризу.

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар