Princ Džordž i princeza Šarlot glavne mete paparaca

Britanska kraljevska porodica pozvala je danas glavne svetske medije da ne objavljuju neautorizovane fotografije princa Džordža i princeze Šarlot, ističući da paparaci posežu za sve opasnijim taktikama kako bi snimili praunuke kraljice Elizabete Druge.

Zabava 15.08.2015 | 10:30
Princ Džordž i princeza Šarlot glavne mete paparaca

U pismu Kensingtonske palate, zvanične rezidencije princa Vilijama i njegove supruge Kejt, skreće se pažnja na sve učestalije kršenje privatnosti kraljevske porodice.

"Princ Džordž je u ovom trenutku glavna meta paparaca. Incidenata je sve više, a taktika paparaca sve opasnija. Pređena je granica i svaka nova eskalacija može prerasti u istinsku opasnost za bezbednost dece", navodi se u pismu, prenose britanski mediji.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ne žele da njihova dece "odrastaju iza visoke ograde, već se trude da im omoguće da se igraju i na javnim mestima", što nije moguće ukoliko su neprestano na meti fotografa, navodi se u pismu.

Izvori bliski kraljevskoj porodici navode da je princ Vilijam posebno osetljiv po ovom pitanju i da želi da zaštiti svoju decu od beskrupuloznih paparaca, koje smatra odgovornim za smrt svoje majke, princeze Dajane, koja je poginula 1997. godine u Parizu.

B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar