Лидер ИСИЛ - а силовао заробљену Американку

Родитељи Американке Кајле Милер, коју су убили припадници Исламске државе (ИС) након што су је држали као таоца, саопштили су данас да су им амерички званичници рекли да је њихова кћерка константно била присиљавана на секс са лидером те групе Абу Бакром ал Багдадијем.

Свијет 15.08.2015 | 08:30
Лидер ИСИЛ - а силовао заробљену Американку

Вијест коју је објавила портпаролка породице Милер потврдио је један амерички званичник.

Милерову су једно вријеме држали у заточеништву финансијер Исламске државе Абу Сајаф и његова жена Ум Сајаф.

Ал Багдади је Милерову узео за "жену" и редовно је присиљавао на сексуалне односе с њим, кад год би јој долазио у посјету, речено је њеним родитељима Карлу и Марши Милер.

Амерички званичник добио је ове податке од једног тинејџера, припадника Јазидија, који је био у заточеништву с Милеровом, чија је смрт објављена у фебруару.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Катастрофа

15.08.2015 08:25

Медјутим, овдје нема тога јер све лезу без силе- мислим родјене Сведјанке. Неки дан једна ваљда 17 јој је цједи акне једном Арапцицу на аутобусној. Стара сам и нисам видјела ниста огавније за једну дјевојку. Да ли је пенис толико вазан? Углавном, овдје је Исламска Дзава стварност и за 4 до 5 година имат це и првог калифа толико брзо се насељавају. Дјелом као азиланти али вецином као муске простититке. Моје сауцесце породици Американке и ма како им је теско могу се смирити с цињеницом да није то радила својом вољом.

ОДГОВОРИТЕ