Lider ISIL - a silovao zarobljenu Amerikanku

Roditelji Amerikanke Kajle Miler, koju su ubili pripadnici Islamske države (IS) nakon što su je držali kao taoca, saopštili su danas da su im američki zvaničnici rekli da je njihova kćerka konstantno bila prisiljavana na seks sa liderom te grupe Abu Bakrom al Bagdadijem.

Svijet 15.08.2015 | 08:30
Lider ISIL - a silovao zarobljenu Amerikanku

Vijest koju je objavila portparolka porodice Miler potvrdio je jedan američki zvaničnik.

Milerovu su jedno vrijeme držali u zatočeništvu finansijer Islamske države Abu Sajaf i njegova žena Um Sajaf.

Al Bagdadi je Milerovu uzeo za "ženu" i redovno je prisiljavao na seksualne odnose s njim, kad god bi joj dolazio u posjetu, rečeno je njenim roditeljima Karlu i Marši Miler.

Američki zvaničnik dobio je ove podatke od jednog tinejdžera, pripadnika Jazidija, koji je bio u zatočeništvu s Milerovom, čija je smrt objavljena u februaru.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Katastrofa

15.08.2015 08:25

Medjutim, ovdje nema toga jer sve lezu bez sile- mislim rodjene Svedjanke. Neki dan jedna valjda 17 joj je cjedi akne jednom Arapcicu na autobusnoj. Stara sam i nisam vidjela nista ogavnije za jednu djevojku. Da li je penis toliko vazan? Uglavnom, ovdje je Islamska Dzava stvarnost i za 4 do 5 godina imat ce i prvog kalifa toliko brzo se naseljavaju. Djelom kao azilanti ali vecinom kao muske prostititke. Moje saucesce porodici Amerikanke i ma kako im je tesko mogu se smiriti s cinjenicom da nije to radila svojom voljom.

ODGOVORITE