ФРА: ''Успаванка'' Монако - Лил 0:0!

Ако овако играју, Кнежевима се не пише добро на Местаљи! Иако је домаћин имао већи посед лопте и чешће шутирао ка голу противника, на крају је у трећем минуту судијске надокнаде Суахило Мејте могао да донесе Лилу сва три бода, али је са пар метара шутирао високо преко гола.

Фудбал 15.08.2015 | 09:40
ФРА: ''Успаванка'' Монако - Лил 0:0!

Није дуго трајала радост навијача Монака због добрих партија у првих неколико утакмица у новој сезони. Кнежеви су већ у првенственој премијери на свом стадиону Луј други одиграли само 0:0 против гостујућег Лила.

Као и у претходним сезонама, још једном се показало да би рак рана Монака могао да буде напад, односно лоша реализација добрих прилика.

Иако је домаћин имао већи посед лопте и чешће шутирао ка голу противника, на крају је у трећем минуту судијске надокнаде Суахило Мејте могао да донесе Лилу сва три бода, али је са пар метара шутирао високо преко гола.

Покушао је тренер Монака Леонардо Жардим у другом полувремену да продрма своју екипу увођењем Стефана ел Шаравија, Валаса и Ентонија Марсијала, али ни то му није донело резултат.

Није овај меч баш био ни добар увод, односно најава онога што чека Монако за шест дана када Кнежеви путују у Валенсију где ће на Местаљи играти први меч последњег кола квалификација за Лигу шампиона.

Истовремено, Лил је још једном показао колико уме да буде незгодан ривал за Монако, пошто су Кнежеви победили само два пута у последњих 10 међусобних дуела.

Ово је, иначе, екипи са севера Француске први бод освојеном у националном шампионату ове сезоне.

ЛИГА 1 - ДРУГО КОЛО:

Петак:
Монако – Лил 0:0

Субота:
17.00 Сент Етјен – Бордо
20.00 Анже – Нант
20.00 Каен – Тулуз
20.00 Генган – Лион
20.00 Рен – Монпеље
20.00 Троа – Ница

Недеља:
14.00 Ремс – Марсељ
17.00 Лоријан – Бастија
21.00 ПСЖ – Ајачио

Коментари / 0

Оставите коментар