FRA: ''Uspavanka'' Monako - Lil 0:0!

Ako ovako igraju, Kneževima se ne piše dobro na Mestalji! Iako je domaćin imao veći posed lopte i češće šutirao ka golu protivnika, na kraju je u trećem minutu sudijske nadoknade Suahilo Mejte mogao da donese Lilu sva tri boda, ali je sa par metara šutirao visoko preko gola.

Fudbal 15.08.2015 | 09:40
FRA: ''Uspavanka'' Monako - Lil 0:0!

Nije dugo trajala radost navijača Monaka zbog dobrih partija u prvih nekoliko utakmica u novoj sezoni. Kneževi su već u prvenstvenoj premijeri na svom stadionu Luj drugi odigrali samo 0:0 protiv gostujućeg Lila.

Kao i u prethodnim sezonama, još jednom se pokazalo da bi rak rana Monaka mogao da bude napad, odnosno loša realizacija dobrih prilika.

Iako je domaćin imao veći posed lopte i češće šutirao ka golu protivnika, na kraju je u trećem minutu sudijske nadoknade Suahilo Mejte mogao da donese Lilu sva tri boda, ali je sa par metara šutirao visoko preko gola.

Pokušao je trener Monaka Leonardo Žardim u drugom poluvremenu da prodrma svoju ekipu uvođenjem Stefana el Šaravija, Valasa i Entonija Marsijala, ali ni to mu nije donelo rezultat.

Nije ovaj meč baš bio ni dobar uvod, odnosno najava onoga što čeka Monako za šest dana kada Kneževi putuju u Valensiju gde će na Mestalji igrati prvi meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Istovremeno, Lil je još jednom pokazao koliko ume da bude nezgodan rival za Monako, pošto su Kneževi pobedili samo dva puta u poslednjih 10 međusobnih duela.

Ovo je, inače, ekipi sa severa Francuske prvi bod osvojenom u nacionalnom šampionatu ove sezone.

LIGA 1 - DRUGO KOLO:

Petak:
Monako – Lil 0:0

Subota:
17.00 Sent Etjen – Bordo
20.00 Anže – Nant
20.00 Kaen – Tuluz
20.00 Gengan – Lion
20.00 Ren – Monpelje
20.00 Troa – Nica

Nedelja:
14.00 Rems – Marselj
17.00 Lorijan – Bastija
21.00 PSŽ – Ajačio

Komentari / 0

Ostavite komentar