Билбао - Барса 4:0! Билбао: Није довољно! Барса: Стићи ћемо!

Тренер Барселоне Луис Енрике рекао је да је његов тим одиграо веома лош меч против Атлетик Билбаа. Херој убедљиве победе Атлетик Билбаа против Барселоне Ариц Адуриз опрезан је и поред победе од 4:0.

Фудбал 15.08.2015 | 12:00
Билбао - Барса 4:0! Билбао: Није довољно! Барса: Стићи ћемо!

Атлетик је у рвој утакмици шпанског Суперкупа декласирао Барселону са 4:0.

Ипак, Енрике сматра да Каталонци могу чак и до трофеја за три дана на Камп Ноу.

„Ово дефинитивно није била наше најбоље издање, у неким ситуацијама нисмо имали ни среће“, рекао је Енрике.

Барсин тренер ипак је најавио велику борбу за понедељак.

„Ако је неки тим у Европи способан да се врати после оваквог резултата, онда смо то ми. Примили смо много голова, покушаћемо то да поправимо. Фудбал је игра грешака. Преузимам одговорност за ротацију играча, играли смо пре мање од три дана. Ипак, имам поверење у своје играче и поново бих извео исти састав.“

Адуриз је рекао да ће постигнути хет-трик бити његово најлепше вече у животу тек ако Билбао освоји Суперкуп у понедељак на Камп Ноу.

„Веома смо задовољни резултатом. Знамо да је тешко победити Барселону и није много екипа успело да им постигне четири гола, то је практично немогуће. Али, реванш ће сигурно бити тежак“, опрезан је Адуриз.

Он је истакао да ће му хет-трик против Барсе бити најлепше вече у животу само ако његов тим освоји трофеј у понедељак.

„Ако успемо у понедељак да подигнемо трофеј, тек онда ће ми ово бити најлепше вече у животу. Али, не смемо да помислимо да је четири гола довољна предност на Барсином терену. Морамо да играмо нашу игру, да покушамо да постигнемо гол.“

Коментари / 0

Оставите коментар