Bilbao - Barsa 4:0! Bilbao: Nije dovoljno! Barsa: Stići ćemo!

Trener Barselone Luis Enrike rekao je da je njegov tim odigrao veoma loš meč protiv Atletik Bilbaa. Heroj ubedljive pobede Atletik Bilbaa protiv Barselone Aric Aduriz oprezan je i pored pobede od 4:0.

Fudbal 15.08.2015 | 12:00
Bilbao - Barsa 4:0! Bilbao: Nije dovoljno! Barsa: Stići ćemo!

Atletik je u rvoj utakmici španskog Superkupa deklasirao Barselonu sa 4:0.

Ipak, Enrike smatra da Katalonci mogu čak i do trofeja za tri dana na Kamp Nou.

„Ovo definitivno nije bila naše najbolje izdanje, u nekim situacijama nismo imali ni sreće“, rekao je Enrike.

Barsin trener ipak je najavio veliku borbu za ponedeljak.

„Ako je neki tim u Evropi sposoban da se vrati posle ovakvog rezultata, onda smo to mi. Primili smo mnogo golova, pokušaćemo to da popravimo. Fudbal je igra grešaka. Preuzimam odgovornost za rotaciju igrača, igrali smo pre manje od tri dana. Ipak, imam poverenje u svoje igrače i ponovo bih izveo isti sastav.“

Aduriz je rekao da će postignuti het-trik biti njegovo najlepše veče u životu tek ako Bilbao osvoji Superkup u ponedeljak na Kamp Nou.

„Veoma smo zadovoljni rezultatom. Znamo da je teško pobediti Barselonu i nije mnogo ekipa uspelo da im postigne četiri gola, to je praktično nemoguće. Ali, revanš će sigurno biti težak“, oprezan je Aduriz.

On je istakao da će mu het-trik protiv Barse biti najlepše veče u životu samo ako njegov tim osvoji trofej u ponedeljak.

„Ako uspemo u ponedeljak da podignemo trofej, tek onda će mi ovo biti najlepše veče u životu. Ali, ne smemo da pomislimo da je četiri gola dovoljna prednost na Barsinom terenu. Moramo da igramo našu igru, da pokušamo da postignemo gol.“

Komentari / 0

Ostavite komentar