СЛС: Звезда први пут у Сурдулици!

Утакмицама шестог кола за викенд наставља се такмичење у Суперлиги Србије.

Фудбал 15.08.2015 | 11:40
СЛС: Звезда први пут у Сурдулици!

У недељу од 17 часова, по први пут у Сурдулици ће наступати најтрофејнији српски клуб - Црвена звезда, који ће гостовати фудбалерима Радника.

Екипа Радника у Суперлиги игра своју дебитантску сезону, а треба истаћи да је тим из Сурдулице последњи пут на свом терену поражен у априлу 2014. године.

Радник је ове сезоне пред домаћом публиком ремизирао са Војводином 2:2, а победио је чачански Борац с 1:0, тако да тим Миодрага Божовића неће имати лак задатак.

Звезда је после лошег почетка сезоне и неколико бурних дана почела да се стабилизује. Црвено-бели су и даље једини непоражени клуб у најјачем српском такмичењу ове сезоне, али заузимају другу позицију са 11 бодова.

Они су у претходна два кола тријумфовали после преокрета над екипама Вождовца и Чукаричког, па је сигурно да у Сурдулицу путују у знатно бољем расположењу.

Лидер шампионата Јавор из Ивањице ће у истом термину у недељу на свом терену дочекати ОФК Београд, док ће у Лучанима Младост угостити Борац.

Шесто коло Супер лиге Србије почеће у суботу од 20.00 у Горњем Милановцу – где ће се састати екипе Металца и Вождовца, док ће се у недељу од 19.00 играти дуели Чукарички – Раднички Ниш и Нови Пазар – Спартак.

Актуелни шампион Партизан је требало да се састане са Радом, међутим, та утакмица је одложена за 9. септембар на захтев црно-белих због обавеза у квалификацијама за Лигу шампиона, као и меч између Јагодине и Војводине, јер Новосађани у четвртак играју квалфикације за Лигу Европа.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

тб

15.08.2015 17:48

И да си најгора ми те волимо

ОДГОВОРИТЕ