SLS: Zvezda prvi put u Surdulici!

Utakmicama šestog kola za vikend nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije.

Fudbal 15.08.2015 | 11:40
SLS: Zvezda prvi put u Surdulici!

U nedelju od 17 časova, po prvi put u Surdulici će nastupati najtrofejniji srpski klub - Crvena zvezda, koji će gostovati fudbalerima Radnika.

Ekipa Radnika u Superligi igra svoju debitantsku sezonu, a treba istaći da je tim iz Surdulice poslednji put na svom terenu poražen u aprilu 2014. godine.

Radnik je ove sezone pred domaćom publikom remizirao sa Vojvodinom 2:2, a pobedio je čačanski Borac s 1:0, tako da tim Miodraga Božovića neće imati lak zadatak.

Zvezda je posle lošeg početka sezone i nekoliko burnih dana počela da se stabilizuje. Crveno-beli su i dalje jedini neporaženi klub u najjačem srpskom takmičenju ove sezone, ali zauzimaju drugu poziciju sa 11 bodova.

Oni su u prethodna dva kola trijumfovali posle preokreta nad ekipama Voždovca i Čukaričkog, pa je sigurno da u Surdulicu putuju u znatno boljem raspoloženju.

Lider šampionata Javor iz Ivanjice će u istom terminu u nedelju na svom terenu dočekati OFK Beograd, dok će u Lučanima Mladost ugostiti Borac.

Šesto kolo Super lige Srbije počeće u subotu od 20.00 u Gornjem Milanovcu – gde će se sastati ekipe Metalca i Voždovca, dok će se u nedelju od 19.00 igrati dueli Čukarički – Radnički Niš i Novi Pazar – Spartak.

Aktuelni šampion Partizan je trebalo da se sastane sa Radom, međutim, ta utakmica je odložena za 9. septembar na zahtev crno-belih zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i meč između Jagodine i Vojvodine, jer Novosađani u četvrtak igraju kvalfikacije za Ligu Evropa.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

tb

15.08.2015 17:48

I da si najgora mi te volimo

ODGOVORITE