БАТЕ подбацио пред меч са Партизаном!

Фудбалери БАТЕ Борисова ремизирали су против Гомеља без голова на гостовању у оквиру белоруског шампионата, пред дуел са Партизаном у плеј-офу квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 14.08.2015 | 21:20
БАТЕ подбацио пред меч са Партизаном!

Пре овог меча, Гомељ је претрпео четири узастопна првенствена пораза, али је сада успео да издржи налете БАТЕ Борисова, самим тим и сачува мрежу и дође до бода.

Међу најактивнијима у нападу био је бивши бек Црвене звезде Филип Младеновић, у првом полувремену је два пута са дистанце припретио оштрим ударцима, у другом је сервирао одличну шансу Сигневичу, али је расположен био голман Коваљов.

Он је зауставио неколико опасних напада и шутева гостију, а у завршници утакмице, мало је недостајало да Гомељ дође и до победе. На петерцу је усамљен био резервиста Новик, који је успео да пребаци лопту преко пречке. Није ту био крај напетостима, још неколико прилика било је у гужви у шеснаестерцу Гомеља, последњи након корнера, који ипак није донео и реализацију.

Меч је показао и да црно-бели немају чега да се плаше у дуелу у Борисову у уторак од 20.45, уколико коригују игру у дефанзиви, али и БАТЕ је на последње три утакмице постигао тек један гол, па максимално озбиљан приступ може донети добар резултат Партизану.

Уз Младеновића и Милуновића, играли су Черник, Гордејчук, Оленович, Пољаков, Хлеб, Риос, Сингевич, Володко и Јаблонски, док су у другом полувремену шансу добили Алексијеивч, Карнитски и Родионов.

БАТЕ је у прошлом колу поражен са 1:0 од Динама из Минска, претходно је тек са 1:0 победио Видеотон у квалификацијама за Лигу шампиона. И поред слабог резултата, БАТЕ је сигуран на првом месту са 39 бодова, Гомељ је 12. на табели са 15 бодова, на дну су Слутск (10) и Витебск (9).

Николић ван строја, Јевтић без потписа
Немања Николић није играо због повреде скочног зглоба, а неће бити спреман ни за дуел са Партизаном у Борисову. Очекивао се још потпис нападача Александра Јевтића, али још увек није дошло до реализације трансфера.

Коментари / 0

Оставите коментар