Гроф: Звезди потребан ''јачи'' шпиц!

Тренер црвено-белих жали што нема нападача који би могао боље да користи центаршутеве Луиса Ибањеза.

Фудбал 15.08.2015 | 23:20
Гроф: Звезди потребан ''јачи'' шпиц!

Прелазни рок за Црвену звезду још није завршен, поручио је у два наврата спортски директор Блажо Раосављевић.

Није, међутим, желео да говори о именима и позицијама које црвено-бели покушавају да доведу, али би имајући увид у тренутан састав и форму тима, после серије везиста могао да се очекује и неки нападач.

Тако нешто могло би се закључити и по изјави тренера Миодрага Божовића.

"Поготово када играмо на 'Маракани', било би добро да имамо неког габаритнијег шпица. Орландић је био једно од тих решења, али у последње време није имао среће и често је повређен, иначе бих га више користио", рекао је Божовић новинарима на конференцији за медије уочи утакмице са Радником, у недељу у Сурдулици (17.00).

Орландић је добио шансу у двомечу против Каирата, у Београду је био стартер и одиграо 60 минута, док је у Алматију ушао са клупе и играо последњих пола сата. За то време није успео да постигне гол.

У домаћем првенству у нападу Звезде сарађују или се мењају Лука Јовић и Уго Вијеира. Први је постигао три гола у пет утакмица, а други један у три. Проблем је, међутим, што су и један и други ниски па им игра главом није јача страна, а Црвена звезда доласком Луиса Ибањеза после дуго времена коначно има бека који добро центрира.

Коментари / 0

Оставите коментар