Grof: Zvezdi potreban ''jači'' špic!

Trener crveno-belih žali što nema napadača koji bi mogao bolje da koristi centaršuteve Luisa Ibanjeza.

Fudbal 15.08.2015 | 23:20
Grof: Zvezdi potreban ''jači'' špic!

Prelazni rok za Crvenu zvezdu još nije završen, poručio je u dva navrata sportski direktor Blažo Raosavljević.

Nije, međutim, želeo da govori o imenima i pozicijama koje crveno-beli pokušavaju da dovedu, ali bi imajući uvid u trenutan sastav i formu tima, posle serije vezista mogao da se očekuje i neki napadač.

Tako nešto moglo bi se zaključiti i po izjavi trenera Miodraga Božovića.

"Pogotovo kada igramo na 'Marakani', bilo bi dobro da imamo nekog gabaritnijeg špica. Orlandić je bio jedno od tih rešenja, ali u poslednje vreme nije imao sreće i često je povređen, inače bih ga više koristio", rekao je Božović novinarima na konferenciji za medije uoči utakmice sa Radnikom, u nedelju u Surdulici (17.00).

Orlandić je dobio šansu u dvomeču protiv Kairata, u Beogradu je bio starter i odigrao 60 minuta, dok je u Almatiju ušao sa klupe i igrao poslednjih pola sata. Za to vreme nije uspeo da postigne gol.

U domaćem prvenstvu u napadu Zvezde sarađuju ili se menjaju Luka Jović i Ugo Vijeira. Prvi je postigao tri gola u pet utakmica, a drugi jedan u tri. Problem je, međutim, što su i jedan i drugi niski pa im igra glavom nije jača strana, a Crvena zvezda dolaskom Luisa Ibanjeza posle dugo vremena konačno ima beka koji dobro centrira.

Komentari / 0

Ostavite komentar