Марко Ломић у Партизану!

Леви бек Марко Ломић ново је појачање Партизана, преноси Спорт.

Фудбал 14.08.2015 | 20:40
Марко Ломић у Партизану!

Остало је још да фудбалер раскине уговор са Мордовијом и договори финансијске детаље са црно-белима.

Партизан је на тај начин фактички испунио једну од првих жеља у летњем прелазном року, која се у први мах изјаловила, јер ни тим из Хумске нити Марко Ломић нису почетком јуна могли да се договоре око сарадње.

Дефанзивац је имао вољу да и трећи пут у каријери обуче дрес Партизан, али како му је у Мордовији, са којом је имао важећи уговор, променио тренер, речено му је да руски клуб рачуна на њега и да се обавезно појави на припремама.

Међутим, дошло је до заокрета, Руси су затим желели да растерете клупски буџет од високих примања Ломића, а Партизан је после одласка Владимира Волкова (истекао уговор) остао са 'танким избором' на левом боку (Немања Петровић и Мирослав Богосавац), што је скупо плаћено поразом у Новом Саду, као и у Новом Пазару.

.Ломић је на прагу Партизана био и прошлог лета, када је прошао комплетне припреме са екипом, али је на крају дошао позив из Русије, поткрепљен великом новчаном зарадом на годишњем нивоу, што фудбалер није могао да одбије.

Марко Ломић је рођен 13. септембра, 1983. године у Чачку. Каријеру је почео у Борцу, а затим бранио боје Железника, Партизана у два наврата, немачког Кобленца и Динама из Москве. Дрес репрезентације облаћио је три пута.

Са Железником је освојио национални Куп 2005, док је пет година касније био првак са Партизаном.

Ломић је шесто појачање актуелног шампиона, после Марка Јевтовића, Фабриција Дорнеласа, Николе Трујића, Абубакара Умаруа и Валерија Божинова.

Екипа Зорана Милинковића у уторак гостује БАТЕ Борисову у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар