Видео: Каква фудбалска прича?! Браво за Фенербахче!

Луису Дајмонду је срце било сломљено због продаје Робина ван Персија... Прочитајте сјајну фудбалску причу о клинцу из Енглеске, његовој љубави према Робину ван Персију и Фенербахчеу.

Фудбал 15.08.2015 | 20:20
Видео: Каква фудбалска прича?! Браво за Фенербахче!

Луис Дајмонд је клинац из Енглеске који много воли Манчестер јунајтед. И обожавао је да гледа Робина ван Персија. Али, овог лета Јунајтед је изненада одлучио да прода Холанђанина. И Ван Перси је отишао у Истанбул, у Фенербахче.

Једне вечери родитељи су снимили малог Луиса како плаче (боље рећи: рида) у својој соби у којој су на зиду стављени постери играча које је сам цртао. Показивао је на Робина ван Персија.

"Зашто плачеш? Реци, мами", упитала га је мајка.

"Због њега, због Робина ван Персија", говорио је мали Луис кроз сузе. "Хоће да га продају".

Када се трансфер догодио, навијачи Фенербахчеа су видели и овај снимак. Снимак неутешног детета, који много воли Јунајтед.

И кренула је кампања међу навијачима Фенербахчеа да прикупе 2.000 фунти како би угостили малог Луиса у Истанбулу и сретне се са Робином ван Персијем!

Снимак је, у међувремену, погледао и председник Фенербахчеа Азиз Јилдирим који је позвао породицу Дајмонд да буду његови гости у Истанбулу. Позив је прихваћен, а петогодишњег Луиса и његове родитеље на истанбулском аеродрому дочекале су чак и ТВ екипе!

Луис је био специјалан гост на првој утакмици Фенербахчеа ове сезоне синоћ, добио је и место у ложи и то не било којој - већ у председничкој ложи!

Малом Луису је уређен сусрет са љубимцем.

И ово није све - члан управног одбора Фенербахчеа обезбедио је породици Дајмонд петодневно леотовање у Анталији.

А мали Луис је постао права звезда у Турској - препознају га и на улици!

Каква прича!

Коментари / 0

Оставите коментар