Video: Kakva fudbalska priča?! Bravo za Fenerbahče!

Luisu Dajmondu je srce bilo slomljeno zbog prodaje Robina van Persija... Pročitajte sjajnu fudbalsku priču o klincu iz Engleske, njegovoj ljubavi prema Robinu van Persiju i Fenerbahčeu.

Fudbal 15.08.2015 | 20:20
Video: Kakva fudbalska priča?! Bravo za Fenerbahče!

Luis Dajmond je klinac iz Engleske koji mnogo voli Mančester junajted. I obožavao je da gleda Robina van Persija. Ali, ovog leta Junajted je iznenada odlučio da proda Holanđanina. I Van Persi je otišao u Istanbul, u Fenerbahče.

Jedne večeri roditelji su snimili malog Luisa kako plače (bolje reći: rida) u svojoj sobi u kojoj su na zidu stavljeni posteri igrača koje je sam crtao. Pokazivao je na Robina van Persija.

"Zašto plačeš? Reci, mami", upitala ga je majka.

"Zbog njega, zbog Robina van Persija", govorio je mali Luis kroz suze. "Hoće da ga prodaju".

Kada se transfer dogodio, navijači Fenerbahčea su videli i ovaj snimak. Snimak neutešnog deteta, koji mnogo voli Junajted.

I krenula je kampanja među navijačima Fenerbahčea da prikupe 2.000 funti kako bi ugostili malog Luisa u Istanbulu i sretne se sa Robinom van Persijem!

Snimak je, u međuvremenu, pogledao i predsednik Fenerbahčea Aziz Jildirim koji je pozvao porodicu Dajmond da budu njegovi gosti u Istanbulu. Poziv je prihvaćen, a petogodišnjeg Luisa i njegove roditelje na istanbulskom aerodromu dočekale su čak i TV ekipe!

Luis je bio specijalan gost na prvoj utakmici Fenerbahčea ove sezone sinoć, dobio je i mesto u loži i to ne bilo kojoj - već u predsedničkoj loži!

Malom Luisu je uređen susret sa ljubimcem.

I ovo nije sve - član upravnog odbora Fenerbahčea obezbedio je porodici Dajmond petodnevno leotovanje u Antaliji.

A mali Luis je postao prava zvezda u Turskoj - prepoznaju ga i na ulici!

Kakva priča!

Komentari / 0

Ostavite komentar