Цеца на интензивној терапији због кичме!

Пажљиво слуша савјете љекара.

Србија 14.08.2015 | 16:02
Цеца на интензивној терапији због кичме!

Фолк звезда Светлана Ражнатовић је овог лета веома ангажована када су у питању њени наступи, те је тако у току једне недеље и по неколико дана на путу. Будући да је сурови професионалац, труди се да увек одржи заказане свирке, а због бројних обавеза није обраћала пажњу на болове у кичми. 

Певачица у последње време све чешће носи равну обућу због болова у леђима. Цеца је из тих разлога пре три године морала да се подвргне хируршком захвату, током ког је смањила своје силиконске груди.

- Имала сам интервенцију на грудима која није била само због естетских разлога, већ је пре свега имала здравствени карактер. Успут сам урадила и корекцију њихове величине, али приоритет ми је био здравље - изјавила је Цеца пре три године у интервјуу за Сторy.

Певачица се тренутно бори са боловима у кичми, а упозорење лекара је озбиљно схватила и одлучила да се придржава њихових упутстава како би могла да настави успешну турнеју.

Ражнатовићева је тренутно на лечењу, а све своје обавезе је подредила опоравку. Она је сигурна да ће убрзо залечити повреду кичме која је мучи већ неколико година и да ће у потпуности бити спремна за концерте који је ускоро очекују на Златибору и у Зрењанину, пише Сторy.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Д

14.08.2015 14:13

Одмах увести дан залости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

14.08.2015 14:30

Никакво чудо да има проблеме са кичмом. Претежу јој груди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирза

14.08.2015 15:20

Долази враг по своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоховац

14.08.2015 16:19

Мирза, ста кад додје по твоје?