Ceca na intenzivnoj terapiji zbog kičme!

Pažljivo sluša savjete ljekara.

Srbija 14.08.2015 | 16:02
Ceca na intenzivnoj terapiji zbog kičme!

Folk zvezda Svetlana Ražnatović je ovog leta veoma angažovana kada su u pitanju njeni nastupi, te je tako u toku jedne nedelje i po nekoliko dana na putu. Budući da je surovi profesionalac, trudi se da uvek održi zakazane svirke, a zbog brojnih obaveza nije obraćala pažnju na bolove u kičmi. 

Pevačica u poslednje vreme sve češće nosi ravnu obuću zbog bolova u leđima. Ceca je iz tih razloga pre tri godine morala da se podvrgne hirurškom zahvatu, tokom kog je smanjila svoje silikonske grudi.

- Imala sam intervenciju na grudima koja nije bila samo zbog estetskih razloga, već je pre svega imala zdravstveni karakter. Usput sam uradila i korekciju njihove veličine, ali prioritet mi je bio zdravlje - izjavila je Ceca pre tri godine u intervjuu za Story.

Pevačica se trenutno bori sa bolovima u kičmi, a upozorenje lekara je ozbiljno shvatila i odlučila da se pridržava njihovih uputstava kako bi mogla da nastavi uspešnu turneju.

Ražnatovićeva je trenutno na lečenju, a sve svoje obaveze je podredila oporavku. Ona je sigurna da će ubrzo zalečiti povredu kičme koja je muči već nekoliko godina i da će u potpunosti biti spremna za koncerte koji je uskoro očekuju na Zlatiboru i u Zrenjaninu, piše Story.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

D

14.08.2015 14:13

Odmah uvesti dan zalosti!

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

14.08.2015 14:30

Nikakvo čudo da ima probleme sa kičmom. Pretežu joj grudi.

ODGOVORITE
Name

Mirza

14.08.2015 15:20

Dolazi vrag po svoje.

ODGOVORITE
Name

Johovac

14.08.2015 16:19

Mirza, sta kad dodje po tvoje?