Сити хоће да "украде" Педра?!

"Мундо Депортиво" тврди да се други манчестерски клуб укључио у трку за нападачем Барселоне.

Фудбал 15.08.2015 | 17:00
Сити хоће да "украде" Педра?!

Педро Родригез, стрелац победоносног гола у мечу за Суперкуп Европе (5:4 против Севиље), почео је сезону у дресу Барселоне, а тренутно нико не зна да ли је ближи одласку са Ноу Кампа или останку.

Као његова највероватнија дестинација дуго се помиње Манчестер јунајтед, који, наводно, има са фудбалером усмени договор.

"Црвени ђаволи" према незваничним информацијама нуде Барселони 25 милиона евра и пет милиона у потенцијалним бонусима, али како пише каталонски "Мундо Депортиво", они више нису сами у трци за Педра, јер се у њу укључио и градски ривал Манчестер сити.

Ситијева понуда, према истом извору, износи 30+2 милиона евра.

Ако би успели да уграбе Педра "испред носа" Јунајтеду, оперативци Ситија Феран Соријано и Ћики Бегиристаин - иначе, бивши Барсини људи - појачали би офанзивну линију за двоструко мању суму од оне коју им тражи Волфсбург за Кевина де Брујнеа.

Педро у конкуренцији Месија, Суареза и Нејмара нема прилику да игра онолико колико би желео, али га уговор веже за Ноу Камп до лета 2019. Иако је цена његове слободе званично 150 милиона евра, спекулише се да између њега и клуба постоји џентлменски договор, по коме може да оде за 30 милиона.

Коментари / 0

Оставите коментар