Siti hoće da "ukrade" Pedra?!

"Mundo Deportivo" tvrdi da se drugi mančesterski klub uključio u trku za napadačem Barselone.

Fudbal 15.08.2015 | 17:00
Siti hoće da "ukrade" Pedra?!

Pedro Rodrigez, strelac pobedonosnog gola u meču za Superkup Evrope (5:4 protiv Sevilje), počeo je sezonu u dresu Barselone, a trenutno niko ne zna da li je bliži odlasku sa Nou Kampa ili ostanku.

Kao njegova najverovatnija destinacija dugo se pominje Mančester junajted, koji, navodno, ima sa fudbalerom usmeni dogovor.

"Crveni đavoli" prema nezvaničnim informacijama nude Barseloni 25 miliona evra i pet miliona u potencijalnim bonusima, ali kako piše katalonski "Mundo Deportivo", oni više nisu sami u trci za Pedra, jer se u nju uključio i gradski rival Mančester siti.

Sitijeva ponuda, prema istom izvoru, iznosi 30+2 miliona evra.

Ako bi uspeli da ugrabe Pedra "ispred nosa" Junajtedu, operativci Sitija Feran Sorijano i Ćiki Begiristain - inače, bivši Barsini ljudi - pojačali bi ofanzivnu liniju za dvostruko manju sumu od one koju im traži Volfsburg za Kevina de Brujnea.

Pedro u konkurenciji Mesija, Suareza i Nejmara nema priliku da igra onoliko koliko bi želeo, ali ga ugovor veže za Nou Kamp do leta 2019. Iako je cena njegove slobode zvanično 150 miliona evra, spekuliše se da između njega i kluba postoji džentlmenski dogovor, po kome može da ode za 30 miliona.

Komentari / 0

Ostavite komentar