Видео: Партизане, "свирај" ово поново!

Партизан је пре тачно 12 година играо против Њукасла. Епилог вам је познат. Партизане, понови све! Добро, не мора овако драматично.

Фудбал 15.08.2015 | 00:00
Видео: Партизане, "свирај" ово поново!

"Идемо даље! Идемо даље", орило се тог 13. августа 2003. године на стадиону на Топчидерском брду када је Партизан играо прву утакмицу плеј-офа за пласман у Лигу шампиона против енглеског Њукасла.

Партизан је тај меч изгубио 0:1, али је пропустио сијасет шанси да декласира Њукасл.

Подсетите се...

У реваншу, знате већ шта је било. Оно чувено "'Ајмо, Миливоје" и пласман у групну фазу Лиге шампиона после праве драме на Сент Џејмс парку.

Подсетите се и тога...

Јуче се навршило тачно 12 година од те прве утакмице и пласмана у групну фазу Лигу шампиона, а Партизан је једини српски клуб који је играо у најјачем европском клупском такмичењу. За који дан, тачније 18. августа у Борисову, Партизан ће играти прву утакмицу у плеј-офу за пласман у групну фазу Лиге шампиона против БАТЕ Борисова.

Биће то 100. утакмица Партизана у Лиги шампиона (квалификацијама, групним фазама и некадашњем формату овог такмичења - Купу европских шампиона).

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Едо , Слатина - Тузла

14.08.2015 22:22

Као да је било јуцер , Ивица Илиев и пенали и наравно непоновљиви Ивица Краљ уз маестралног Лотара Матеуса ! То љето сам их након 12 година гледао у Тузли и која слуцајност након тога опет продје 12 година !

ОДГОВОРИТЕ