Video: Partizane, "sviraj" ovo ponovo!

Partizan je pre tačno 12 godina igrao protiv Njukasla. Epilog vam je poznat. Partizane, ponovi sve! Dobro, ne mora ovako dramatično.

Fudbal 15.08.2015 | 00:00
Video: Partizane, "sviraj" ovo ponovo!

"Idemo dalje! Idemo dalje", orilo se tog 13. avgusta 2003. godine na stadionu na Topčiderskom brdu kada je Partizan igrao prvu utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv engleskog Njukasla.

Partizan je taj meč izgubio 0:1, ali je propustio sijaset šansi da deklasira Njukasl.

Podsetite se...

U revanšu, znate već šta je bilo. Ono čuveno "'Ajmo, Milivoje" i plasman u grupnu fazu Lige šampiona posle prave drame na Sent Džejms parku.

Podsetite se i toga...

Juče se navršilo tačno 12 godina od te prve utakmice i plasmana u grupnu fazu Ligu šampiona, a Partizan je jedini srpski klub koji je igrao u najjačem evropskom klupskom takmičenju. Za koji dan, tačnije 18. avgusta u Borisovu, Partizan će igrati prvu utakmicu u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige šampiona protiv BATE Borisova.

Biće to 100. utakmica Partizana u Ligi šampiona (kvalifikacijama, grupnim fazama i nekadašnjem formatu ovog takmičenja - Kupu evropskih šampiona).

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Edo , Slatina - Tuzla

14.08.2015 22:22

Kao da je bilo jucer , Ivica Iliev i penali i naravno neponovljivi Ivica Kralj uz maestralnog Lotara Mateusa ! To ljeto sam ih nakon 12 godina gledao u Tuzli i koja slucajnost nakon toga opet prodje 12 godina !

ODGOVORITE