Директор ШГ "Романија" исјечен на стадиону

Љубомир Цвијетић из Сокоца ухапшен је под сумњом да је прексиноћ, на локалном стадиону, напао и повриједио Бојана Тошића (32), директора Шумског газдинства "Романија" са Сокоца, сазнаје Пресс!

Република Српска 13.08.2015 | 12:00
Директор ШГ "Романија" исјечен на стадиону

Наводећи иницијале учесника крвавог обрачуна, из ЦЈБ Источно Сарајево јуче је саопштено да је Тошић повријеђен оштрим предметом, због чега је послије љекарског прегледа у соколачком Дому здравља упућен у Клинички центар Касиндо.

По налогу дежурног тужиоца, лице са иницијалима Љ. Ц. је лишено слободе и против њега слиједи извјештај за кривично дјело наношења тјелесних повреда - навели су у полицији.

Међутим, више информација о крвавом обрачуну добили смо од Бојана Тошића, који тврди да је нападнут око 19 часова, за вријеме рекреације на стадиону "Соколац бара".

Након пет отрчаних кругова око терена примијетио сам Цвијетића који ми је пришао и одмах насрнуо на мене. Све се догодило у неколико секунди и не знам да ли ме је напао ножем или скалпелом. У трену ми је нанио неколико посјекотина по лицу. Бранио сам се колико сам могао.

Међутим, да није било неколико момака у близини, који су притрчали да ми помогну, био бих сав исјечен. Они су успјели да ме одбране од нападача па сам отишао у локални Дом здравља - прича Тошић.

Према његовим ријечима, ране нису опасне, а мотив напада је тај што Цвијетићевог сина није запослио у шумском газдинству на чијем је челу.

Цвијетићева кћерка је запослена у нашем предузећу, али је он од мене тражио да му запослим и сина. Када то нисам урадио, почео је да ми пријети. Посљедња и најозбиљнија пријетња упућена ми је за викенд, односно 7. августа ове године. Цвијетић ме је тада позвао телефоном и пријетио ми смрћу, па сам случај пријавио локалној полицијској станици, али колико знам Цвијетић након тога није саслушан нити позван на информативни разговор - објашњава Тошић.

Он истиче да се осјећа угрожено и да је питање када ће поново бити нападнут, само зато што поштено ради свој посао и жели да уведе ред у предузећу на чијем је челу.

И раније сам добијао пријетње које сам уредно пријављивао полицији, али ништа од тога није расвијетљено и имам утисак да живим на Дивљем западу. У фебруару прошле године запаљен ми је аутомобил, а нападач никада није пронађен - прича огорчени Тошић.

Подсјећамо, аутомобил "голф пет" који је користио директор Шумског газдинства "Романија" запаљен је у ноћи између 5. и 6. фебруара, на паркингу испред зграде у Гласиначкој улици у Сокоцу, у којој Тошић живи са породицом. У прошлогодишњем пожару није било повријеђених, али је проузрокована већа материјална штета.

Истражиоци су тада утврдили да је предњи дио возила посут запаљивом течношћу, након чега је запаљен. Пиромана је тада снимило неколико безбједносних камера са оближњих објеката, али и поред тога он до данас није пронађен.

Извор: Прес

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

цар

13.08.2015 10:37

Није те џаба напао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупај колац

13.08.2015 10:44

"раније сам добијао пријетње које сам уредно пријављивао полицији, али ништа од тога није расвијетљено и имам утисак да живим на Дивљем западу". КРАЉУ,ЛЕГЕНДО, ТЕЛЕГЕНЦИЈО! :) ПА ТИ ЗИВИС НА СОКОЦУ, КАКАВ ДИВЉИ ЗАПАД, КАКВИ ЈАДИ, ЗАПАД ЈЕ ПИТОМ ЗА СОКОЛАЦ. Цупај колац ајмо на Соколац ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

треба истразит

13.08.2015 11:00

Куд трцис тако млад, прихвати се посла момцино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кок

13.08.2015 11:13

Не разумем коментар! Млади су будућност...

Name

цудно

13.08.2015 11:15

Кад прије директор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

тошић

13.08.2015 14:16

Млад успјесан просперитетан ПОШТЕНИ директор успјесног просперитетног предузећа, стварно не знам како се само дрзнуо неко да га дирне?! Цццц...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брле

13.08.2015 16:06

Зар није правило, гдје отац ради ту треба да ради и син. Ниста ново, то је устаљена пракса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ивица и марица

13.08.2015 16:33

ЈОС ЈЕДНА ПРИЦА ИЗ СНОВА ПОСТЕЊАЦИНА СОКОЛАЦКОГ САВЕЗА НЕЗАВИСНИХ СОЦИЈАЛ ДЕМОКРАЦИЈСКИХ ДРУГОВА!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

13.08.2015 18:40

Фино га је исаро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

невесињац

14.08.2015 11:48

Паметан овај наш начелник,запосли дјецу општинских службеника и заштићен ко међед!

ОДГОВОРИТЕ