Direktor ŠG "Romanija" isječen na stadionu

Ljubomir Cvijetić iz Sokoca uhapšen je pod sumnjom da je preksinoć, na lokalnom stadionu, napao i povrijedio Bojana Tošića (32), direktora Šumskog gazdinstva "Romanija" sa Sokoca, saznaje Press!

Republika Srpska 13.08.2015 | 12:00
Direktor ŠG "Romanija" isječen na stadionu

Navodeći inicijale učesnika krvavog obračuna, iz CJB Istočno Sarajevo juče je saopšteno da je Tošić povrijeđen oštrim predmetom, zbog čega je poslije ljekarskog pregleda u sokolačkom Domu zdravlja upućen u Klinički centar Kasindo.

Po nalogu dežurnog tužioca, lice sa inicijalima LJ. C. je lišeno slobode i protiv njega slijedi izvještaj za krivično djelo nanošenja tjelesnih povreda - naveli su u policiji.

Međutim, više informacija o krvavom obračunu dobili smo od Bojana Tošića, koji tvrdi da je napadnut oko 19 časova, za vrijeme rekreacije na stadionu "Sokolac bara".

Nakon pet otrčanih krugova oko terena primijetio sam Cvijetića koji mi je prišao i odmah nasrnuo na mene. Sve se dogodilo u nekoliko sekundi i ne znam da li me je napao nožem ili skalpelom. U trenu mi je nanio nekoliko posjekotina po licu. Branio sam se koliko sam mogao.

Međutim, da nije bilo nekoliko momaka u blizini, koji su pritrčali da mi pomognu, bio bih sav isječen. Oni su uspjeli da me odbrane od napadača pa sam otišao u lokalni Dom zdravlja - priča Tošić.

Prema njegovim riječima, rane nisu opasne, a motiv napada je taj što Cvijetićevog sina nije zaposlio u šumskom gazdinstvu na čijem je čelu.

Cvijetićeva kćerka je zaposlena u našem preduzeću, ali je on od mene tražio da mu zaposlim i sina. Kada to nisam uradio, počeo je da mi prijeti. Posljednja i najozbiljnija prijetnja upućena mi je za vikend, odnosno 7. avgusta ove godine. Cvijetić me je tada pozvao telefonom i prijetio mi smrću, pa sam slučaj prijavio lokalnoj policijskoj stanici, ali koliko znam Cvijetić nakon toga nije saslušan niti pozvan na informativni razgovor - objašnjava Tošić.

On ističe da se osjeća ugroženo i da je pitanje kada će ponovo biti napadnut, samo zato što pošteno radi svoj posao i želi da uvede red u preduzeću na čijem je čelu.

I ranije sam dobijao prijetnje koje sam uredno prijavljivao policiji, ali ništa od toga nije rasvijetljeno i imam utisak da živim na Divljem zapadu. U februaru prošle godine zapaljen mi je automobil, a napadač nikada nije pronađen - priča ogorčeni Tošić.

Podsjećamo, automobil "golf pet" koji je koristio direktor Šumskog gazdinstva "Romanija" zapaljen je u noći između 5. i 6. februara, na parkingu ispred zgrade u Glasinačkoj ulici u Sokocu, u kojoj Tošić živi sa porodicom. U prošlogodišnjem požaru nije bilo povrijeđenih, ali je prouzrokovana veća materijalna šteta.

Istražioci su tada utvrdili da je prednji dio vozila posut zapaljivom tečnošću, nakon čega je zapaljen. Piromana je tada snimilo nekoliko bezbjednosnih kamera sa obližnjih objekata, ali i pored toga on do danas nije pronađen.

Izvor: Pres

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

car

13.08.2015 10:37

Nije te džaba napao.

ODGOVORITE
Name

cupaj kolac

13.08.2015 10:44

"ranije sam dobijao prijetnje koje sam uredno prijavljivao policiji, ali ništa od toga nije rasvijetljeno i imam utisak da živim na Divljem zapadu". KRALJU,LEGENDO, TELEGENCIJO! :) PA TI ZIVIS NA SOKOCU, KAKAV DIVLJI ZAPAD, KAKVI JADI, ZAPAD JE PITOM ZA SOKOLAC. Cupaj kolac ajmo na Sokolac ...

ODGOVORITE
Name

treba istrazit

13.08.2015 11:00

Kud trcis tako mlad, prihvati se posla momcino.

ODGOVORITE
Name

kok

13.08.2015 11:13

Ne razumem komentar! Mladi su budućnost...

Name

cudno

13.08.2015 11:15

Kad prije direktor?

ODGOVORITE
Name

tošić

13.08.2015 14:16

Mlad uspjesan prosperitetan POŠTENI direktor uspjesnog prosperitetnog preduzeća, stvarno ne znam kako se samo drznuo neko da ga dirne?! Cccc...

ODGOVORITE
Name

Brle

13.08.2015 16:06

Zar nije pravilo, gdje otac radi tu treba da radi i sin. Nista novo, to je ustaljena praksa.

ODGOVORITE
Name

ivica i marica

13.08.2015 16:33

JOS JEDNA PRICA IZ SNOVA POSTENJACINA SOKOLACKOG SAVEZA NEZAVISNIH SOCIJAL DEMOKRACIJSKIH DRUGOVA!!!!!

ODGOVORITE
Name

Zero

13.08.2015 18:40

Fino ga je isaro.

ODGOVORITE
Name

nevesinjac

14.08.2015 11:48

Pametan ovaj naš načelnik,zaposli djecu opštinskih službenika i zaštićen ko međed!

ODGOVORITE