Звезда продаје златног ''Орлића''?! Јовановића тражи Нант!

После московског Спартака, интересовање за Звездиног златног Орлића показао и Нант.

Фудбал 14.08.2015 | 15:40
Звезда продаје златног ''Орлића''?! Јовановића тражи Нант!

Иако се у већем делу прелазног рока углавном говорило и спекулисало о одласцима Предрага Рајковића и Марка Грујића, златни Орлић који би први могао да напусти Маракану је Вукашин Јовановић. За младог штопера који у последње време све више добија шансу на позицији задњег везног се интересује Нант, пише београдски Спорт.

Подсетимо, још пре два месеца је интерес за Јовановића показао Спартак из Москве, али се тада одустало од продаје омладинског репрезентативца с обзиром да је Звезда ковала планове како да направи неки успех у намери. С обзиром да су европски снови распршени као мехур од сапунице и да Звезди неће бити потребан толики фонд играча за такмичење на домаћем фронту, продаја Јовановића сада не би била нереална опција.

Поготово што га је стратег Божовић из одбране прекомандовао у везни ред јер је гужва на штоперским позицијама где су Павићевић, Мбођ, Рендулић, а ускоро се очекује и Луковић. Јовановић је чак бољи утисак оставио играјући задњег везног, али и ту ће бити гужва с обзиром на долазак Мичела Доналда, као и да нема заинтересованих клубова за Александра Ковачевића. Ту је и Грујић, па Јовановића ни у овом случају не очекује велика минутажа. Зато се продаја чини као најбоље решење за обе стране....

Нант је снимао златног Орлића и задовољан је његовим квалитетима. Према писању Спорта, на Маракану је чак стигла и званична понуда популарних Канаринаца али је онда одбијена јер Звезда инсистира на јачем обештећењу. Међутим, очекује се да се преговори наставе.

Претходних година из Црвене звезде у Нанту су прелазили голман Владимир Стојковић и нападач Филип Ђорђевић.

Коментари / 0

Оставите коментар