Zvezda prodaje zlatnog ''Orlića''?! Jovanovića traži Nant!

Posle moskovskog Spartaka, interesovanje za Zvezdinog zlatnog Orlića pokazao i Nant.

Fudbal 14.08.2015 | 15:40
Zvezda prodaje zlatnog ''Orlića''?! Jovanovića traži Nant!

Iako se u većem delu prelaznog roka uglavnom govorilo i spekulisalo o odlascima Predraga Rajkovića i Marka Grujića, zlatni Orlić koji bi prvi mogao da napusti Marakanu je Vukašin Jovanović. Za mladog štopera koji u poslednje vreme sve više dobija šansu na poziciji zadnjeg veznog se interesuje Nant, piše beogradski Sport.

Podsetimo, još pre dva meseca je interes za Jovanovića pokazao Spartak iz Moskve, ali se tada odustalo od prodaje omladinskog reprezentativca s obzirom da je Zvezda kovala planove kako da napravi neki uspeh u nameri. S obzirom da su evropski snovi raspršeni kao mehur od sapunice i da Zvezdi neće biti potreban toliki fond igrača za takmičenje na domaćem frontu, prodaja Jovanovića sada ne bi bila nerealna opcija.

Pogotovo što ga je strateg Božović iz odbrane prekomandovao u vezni red jer je gužva na štoperskim pozicijama gde su Pavićević, Mbođ, Rendulić, a uskoro se očekuje i Luković. Jovanović je čak bolji utisak ostavio igrajući zadnjeg veznog, ali i tu će biti gužva s obzirom na dolazak Mičela Donalda, kao i da nema zainteresovanih klubova za Aleksandra Kovačevića. Tu je i Grujić, pa Jovanovića ni u ovom slučaju ne očekuje velika minutaža. Zato se prodaja čini kao najbolje rešenje za obe strane....

Nant je snimao zlatnog Orlića i zadovoljan je njegovim kvalitetima. Prema pisanju Sporta, na Marakanu je čak stigla i zvanična ponuda popularnih Kanarinaca ali je onda odbijena jer Zvezda insistira na jačem obeštećenju. Međutim, očekuje se da se pregovori nastave.

Prethodnih godina iz Crvene zvezde u Nantu su prelazili golman Vladimir Stojković i napadač Filip Đorđević.

Komentari / 0

Ostavite komentar