Вазура: Кошаркаши, не рачунајте на нас!

Генерални директор ФК Партизан рекао да у овом тренутку тај клуб не може финансијски да помогне кошаркашкој секцији која се налази у великим проблемима.

Фудбал 14.08.2015 | 14:40
Вазура: Кошаркаши, не рачунајте на нас!

Фудбалски клуб Партизан неће новчано да помогне кошаркашкој секцији! То је јасно поручио генерални директор црно-белих Милош Вазура, који је тако срушио у воду наде армије присталица Партизана да ће најтрофејнији кошаркашки клуб на овим просторима који се налази у веома тешко ситуацији, добити помоћ од “старијег брата“.

Наду у позитиван исход подгрејао је успех фудбалера Партизана који су победом против Стеауе у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, изборили јесен у Европи, а од исхода баража са БАТЕ Борисовим остаје још да се види у ком такмичењу.
“Имамо много својих проблема и сад нисмо у ситуацији да помогнемо кошаркашкој секцији. Постоји велики број наслеђених дугова и то морамо да регулишемо“, рекао је Вазура за Курир.

ФК Партизан је зимус, после продаје Петра Шкулетића у московску Локомотиву, помогао кошаркашкој секцији са 200.000 евра.

Кошаркашки клуб Партизан припреме за нову сезону почиње у понедељак, 17. августа, а још увек нема комплетиран тим, као што ни тренер Душко Вујошевић није потписао нови уговор иако му је претходни истекао у јуну.

Коментари / 0

Оставите коментар