Vazura: Košarkaši, ne računajte na nas!

Generalni direktor FK Partizan rekao da u ovom trenutku taj klub ne može finansijski da pomogne košarkaškoj sekciji koja se nalazi u velikim problemima.

Fudbal 14.08.2015 | 14:40
Vazura: Košarkaši, ne računajte na nas!

Fudbalski klub Partizan neće novčano da pomogne košarkaškoj sekciji! To je jasno poručio generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, koji je tako srušio u vodu nade armije pristalica Partizana da će najtrofejniji košarkaški klub na ovim prostorima koji se nalazi u veoma teško situaciji, dobiti pomoć od “starijeg brata“.

Nadu u pozitivan ishod podgrejao je uspeh fudbalera Partizana koji su pobedom protiv Steaue u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, izborili jesen u Evropi, a od ishoda baraža sa BATE Borisovim ostaje još da se vidi u kom takmičenju.
“Imamo mnogo svojih problema i sad nismo u situaciji da pomognemo košarkaškoj sekciji. Postoji veliki broj nasleđenih dugova i to moramo da regulišemo“, rekao je Vazura za Kurir.

FK Partizan je zimus, posle prodaje Petra Škuletića u moskovsku Lokomotivu, pomogao košarkaškoj sekciji sa 200.000 evra.

Košarkaški klub Partizan pripreme za novu sezonu počinje u ponedeljak, 17. avgusta, a još uvek nema kompletiran tim, kao što ni trener Duško Vujošević nije potpisao novi ugovor iako mu je prethodni istekao u junu.

Komentari / 0

Ostavite komentar