Нема тензија између Вучића и Николића

Саветник за медије председника Србије Станислава Пак тврди да нема говора о размимоиложењима између председника Томислава Николића и премијера Александра Вучића, и да би до њега могло да дође једино када би постојале идеолошке разлике у ставовима, што је, како је истакла, на нивоу статистичке грешке.

Србија 13.08.2015 | 08:47
Нема тензија између Вучића и Николића

До раскола би дошло када би дошло до идеолошког размимоиложења. Та могућност је на нивоу статистичке грешке.

Свако има свој метод и начин рада, али циљ је исти, рекла је Пак у интервјуу за "Наше новине", коментаришући медијске спекулације о наводном расколу између председника и премијера. Према њеним речима, та прича је покушај да се фокус јавности скрене с онога што се чини за добробит Србије.

Грађани могу да наслуте преко написа појединих таблоида колики је притисак на ову власт... То је, нажалост, само један мали део притиска, а који је јавности видљив. То је класична злоупотреба јавних гласила која је годинама увођена у систем, и коју не можете искоренити за дан или два, годину или две, нагласила је она.

Пак истиче да су председник и премијер усредсређени на бољи живот грађана, мир и стабилност у региону и на добре односе са суседима. Нема говора о рату, свађи, размимоиложењима или супротстављеним ставовима у ономе што чини политику државог врха Србије, каже Станислава Пак.

Она је, такође, негирала медијске спекулације да Николић прави нови СНС, у којем окупља незадовоље напредњаке. То је провидан медијски спин. Зашто ме не питате колико је пута председник разговарао с грађанима и привредом у протеклих шест месеци и шта су резултати тих разговора?, упитала је саветница председника.

Она је истакла да председник редовно обилази Србију и разговара са грађанима и локалним привредницима о локалним проблемима, као и да су Николићеве спољнополитичке активности бројне.

Свака посета иностранству је прилика да отвори привредни форум и да представи Србију као атрактивну земљу за улагања. Хуманитарне активности, оне којима се не хвали, безбројне су. То је фокус његових активности, а не прављање странке, додала је Станислава Пак.

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

пилот

13.08.2015 07:20

Ако нема, мора да су братски подијелили проценат који су добили при приватизацији ЈАТа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

13.08.2015 09:18

Добра женска.

ОДГОВОРИТЕ