Зашто Звезда увијек прва прима гол?! Гроф каже...

Тренер Црвене звезде, после трећег драматичног преокрета ове сезоне, понудио је објашњење због чега екипа прва прима гол. Похвалио је и неке играче у својим редовима, али и игру Чукаричког.

Фудбал 13.08.2015 | 08:20
Зашто Звезда увијек прва прима гол?! Гроф каже...

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је вечерас да је његов тим срећно дошао до победе после преокрета против Чукаричког (3:1) у петом колу Суперлиге Србије.

"Чукарички је био свежији у првом делу игре, а после првог њиховог вођства Матић је могао да повећа предност. Да је био прецизан, било би много тешко да се вратимо. Играчи су дали максимум и успели да преокрену резултат. Добро је да смо успели да победимо једну од најорганизованијих екипа", рекао је Божовић на конференцији за медије после утакмице на стадиону Рајко Митић.

Он је додао да није у потпуности задовољан игром црвено-белих.

"Имали смо доста среће, иако бих похвалио играче за приказану партију. Било је много ситуација у којима су играчи Чукаричког могли да дају још голова да су били конкретнији у завршници. Радимо, екипа се још формира и ништа не можемо преко ноћи. Лепо је што су неки играчи показали квалитет. Најважније је да смо узели три бода", навео је црногорски стручњак.

На питање новинара зашто Звезда већ шесту утакмицу у сезони прва прима гол, Божовић је одговорио:

"Проблем је у томе што екипа сваку утакмицу игра у различитом саставу. Тражимо најбољи састав и тим се још формира. Нисмо направили екипу каква би требало да буде, имамо неколико комбинација. На полувремену сам рекао играчима да смо доста пута успевали да преокренемо и да не видим зашто не би било исто и сада".

Тренер Чукаричког Владан Милојевић истакао је да је Црвена звезда заслужено славила у вечерашњем мечу.

"Резултат можда не показује право стање на терену. Прво полувреме смо се питали за све, дали гол, имали још шанси, али знали смо да ћемо имати страховит притисак у наставку. Примили смо гол и после тога чекали смо после изједначења да се утакмица завршили и примили још један у финишу, када нисмо имали времена да се вратимо", рекао је Милојевић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

полувријеме

13.08.2015 07:27

До полувремена Звезда увијек губи и то је реално стање Звезде. Квалитетом није за посљедњег мјеста на табели али опхрвана дуговима и лошим међуљудским односима, пљачкана од страна свакога свакодненво поготово професионалних навијача отприлике ту је негдје за доњи дио табеле. Шта се на полувремену дешава и ко врши притисак на противника који у наставак изађе деморалисано а Звездини играчи пролазе као кроз сир њихову одбрану и дају туце голова, то је питање за истражне органе, али УЕФА, а не ове Вучићеве.

ОДГОВОРИТЕ