Zašto Zvezda uvijek prva prima gol?! Grof kaže...

Trener Crvene zvezde, posle trećeg dramatičnog preokreta ove sezone, ponudio je objašnjenje zbog čega ekipa prva prima gol. Pohvalio je i neke igrače u svojim redovima, ali i igru Čukaričkog.

Fudbal 13.08.2015 | 08:20
Zašto Zvezda uvijek prva prima gol?! Grof kaže...

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je večeras da je njegov tim srećno došao do pobede posle preokreta protiv Čukaričkog (3:1) u petom kolu Superlige Srbije.

"Čukarički je bio svežiji u prvom delu igre, a posle prvog njihovog vođstva Matić je mogao da poveća prednost. Da je bio precizan, bilo bi mnogo teško da se vratimo. Igrači su dali maksimum i uspeli da preokrenu rezultat. Dobro je da smo uspeli da pobedimo jednu od najorganizovanijih ekipa", rekao je Božović na konferenciji za medije posle utakmice na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da nije u potpunosti zadovoljan igrom crveno-belih.

"Imali smo dosta sreće, iako bih pohvalio igrače za prikazanu partiju. Bilo je mnogo situacija u kojima su igrači Čukaričkog mogli da daju još golova da su bili konkretniji u završnici. Radimo, ekipa se još formira i ništa ne možemo preko noći. Lepo je što su neki igrači pokazali kvalitet. Najvažnije je da smo uzeli tri boda", naveo je crnogorski stručnjak.

Na pitanje novinara zašto Zvezda već šestu utakmicu u sezoni prva prima gol, Božović je odgovorio:

"Problem je u tome što ekipa svaku utakmicu igra u različitom sastavu. Tražimo najbolji sastav i tim se još formira. Nismo napravili ekipu kakva bi trebalo da bude, imamo nekoliko kombinacija. Na poluvremenu sam rekao igračima da smo dosta puta uspevali da preokrenemo i da ne vidim zašto ne bi bilo isto i sada".

Trener Čukaričkog Vladan Milojević istakao je da je Crvena zvezda zasluženo slavila u večerašnjem meču.

"Rezultat možda ne pokazuje pravo stanje na terenu. Prvo poluvreme smo se pitali za sve, dali gol, imali još šansi, ali znali smo da ćemo imati strahovit pritisak u nastavku. Primili smo gol i posle toga čekali smo posle izjednačenja da se utakmica završili i primili još jedan u finišu, kada nismo imali vremena da se vratimo", rekao je Milojević.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

poluvrijeme

13.08.2015 07:27

Do poluvremena Zvezda uvijek gubi i to je realno stanje Zvezde. Kvalitetom nije za posljednjeg mjesta na tabeli ali ophrvana dugovima i lošim međuljudskim odnosima, pljačkana od strana svakoga svakodnenvo pogotovo profesionalnih navijača otprilike tu je negdje za donji dio tabele. Šta se na poluvremenu dešava i ko vrši pritisak na protivnika koji u nastavak izađe demoralisano a Zvezdini igrači prolaze kao kroz sir njihovu odbranu i daju tuce golova, to je pitanje za istražne organe, ali UEFA, a ne ove Vučićeve.

ODGOVORITE