Савићевић: Опростио сам Звезди цио дуг!

Као што је најављено, млади везиста је напустио црвено-беле. "Било је тренера и управа који ме нису подржавали".

Фудбал 14.08.2015 | 21:40
Савићевић: Опростио сам Звезди цио дуг!

Вукан Савићевић више није фудбалер Црвене звезде. Млади везиста после успешно обављених лекарских прегледа потписао је ове среде четворогодишњи уговор са Слованом из Братиславе.

Савићевић је поникао у Црвеној звезди, а члан првог тима био је од 2012. године. Прилику да дебитује пружио му је Александар Јанковић у мечу са Хајдуком, 24. септембра 2012, у Кули.

Талентовани везиста, међутим, није успео да испуни сав потенцијал у црвено-белом дресу. Много више очекивало се од њега на "Маракани", него што је показао у 51 одиграној утакмици. На старту ове, као и прошле сезоне, имао је место у стартној постави, али се уклопио у бледе партије тима.

"Жао ми је што нисам оставио већи утисак у Звезди, али такав је фудбал. Увек сам давао 100 одсто на тренинзима и на терену и то ми је битно. Криво ми је што нисмо освојили још неку титулу, али није само до мене... Било је тренера и управа који ме нису подржавали", помало тужним гласом констатовао је Савићевић у разговору за МОНДО.

"У Словачкој ме чека нови почетак и надам се успеху", додао је.

Спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић није желео пред новинарима да говори о обештећењу за овај трансфер, али се незванично може чути да је Савићевић Звезди опростио 120.000 евра дуга.

"Опростио сам Звезди цео дуг, а Слован ће платити 100.000 евра за мој трансфер", открио је 21-годишњи везиста и потом се надовезао:

"Хтео бих да се захвалим Александру Богдановићу и Бобану Савићу који су ми помогли да дођем овде. Стигао сам у уторак увече, јутрос обишао тренинг центар, обавио прегледе и потписао уговор. Презадовољан сам условима у Братислави. Слован је, као и Звезда у Србији, велики клуб који јури титулу, што ми одговара".

Коментари / 0

Оставите коментар