Savićević: Oprostio sam Zvezdi cio dug!

Kao što je najavljeno, mladi vezista je napustio crveno-bele. "Bilo je trenera i uprava koji me nisu podržavali".

Fudbal 14.08.2015 | 21:40
Savićević: Oprostio sam Zvezdi cio dug!

Vukan Savićević više nije fudbaler Crvene zvezde. Mladi vezista posle uspešno obavljenih lekarskih pregleda potpisao je ove srede četvorogodišnji ugovor sa Slovanom iz Bratislave.

Savićević je ponikao u Crvenoj zvezdi, a član prvog tima bio je od 2012. godine. Priliku da debituje pružio mu je Aleksandar Janković u meču sa Hajdukom, 24. septembra 2012, u Kuli.

Talentovani vezista, međutim, nije uspeo da ispuni sav potencijal u crveno-belom dresu. Mnogo više očekivalo se od njega na "Marakani", nego što je pokazao u 51 odigranoj utakmici. Na startu ove, kao i prošle sezone, imao je mesto u startnoj postavi, ali se uklopio u blede partije tima.

"Žao mi je što nisam ostavio veći utisak u Zvezdi, ali takav je fudbal. Uvek sam davao 100 odsto na treninzima i na terenu i to mi je bitno. Krivo mi je što nismo osvojili još neku titulu, ali nije samo do mene... Bilo je trenera i uprava koji me nisu podržavali", pomalo tužnim glasom konstatovao je Savićević u razgovoru za MONDO.

"U Slovačkoj me čeka novi početak i nadam se uspehu", dodao je.

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević nije želeo pred novinarima da govori o obeštećenju za ovaj transfer, ali se nezvanično može čuti da je Savićević Zvezdi oprostio 120.000 evra duga.

"Oprostio sam Zvezdi ceo dug, a Slovan će platiti 100.000 evra za moj transfer", otkrio je 21-godišnji vezista i potom se nadovezao:

"Hteo bih da se zahvalim Aleksandru Bogdanoviću i Bobanu Saviću koji su mi pomogli da dođem ovde. Stigao sam u utorak uveče, jutros obišao trening centar, obavio preglede i potpisao ugovor. Prezadovoljan sam uslovima u Bratislavi. Slovan je, kao i Zvezda u Srbiji, veliki klub koji juri titulu, što mi odgovara".

Komentari / 0

Ostavite komentar