Удомљавање: Јуловци се фино снашли у животу

Има више од петнаест година од када је Југословенска левица отишла с власти, а њени првоборци, тајкуни и министри и данас су успешни. Ухлебљење су нашли у бизнису, култури, политици.

Србија 12.08.2015 | 22:52
Удомљавање: Јуловци се фино снашли у животу

Мирјана Марковић, лидер ЈУЛ-а, скоро деценију и по живи у елитном делу главног града Русије.

У српским медијима појави се тек понекад, а није одговарала за бројна кривична дела за која се сумњичи.

Тренутно, у живи јавности је бивши јуловски министар Борислав Вуковић, који је познат по томе што као директор Стакларе у Параћину дугује више од 2 милијарде динара за гас и струју.

Ипак, јуловац са највећом државном титулом данас је министар рада и социјалне политике Александар Вулин који ужива велики углед код премијера Александра Вучића.

За ралику од њега, некадашњи председник ЈУЛ Љубиша Ристић вратио се уметности, а некада познати Зоран Чичак и Горан Матић су постали бизнисмени.

У руководству ЈУЛ-а су били врло различити људи. Неки од њих су, и пре него што су почели да се баве политиком, били успешни у својим професијама па зато није чудно да су успешни и данас Други су се политиком бавили као професијом, па се њоме на исти начин баве и данас. Трећи су били једноставно неуспешни и тада и такви су, нажалост, и остали - наводи Чичак.

Извор: Блиц

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Погријесио

12.08.2015 17:17

А ја све мислио ЈУН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додано

12.08.2015 17:50

У елитном дијелу Москве, мозе им се кад су покрали гдје год су ста стигли, растурили Југославију да би је покрали. Све их треба позатварати, али их Руси стите јер су им донијели капитал. Правда је спора, многи се наузивају док их стигне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кк

12.08.2015 17:59

Лопови !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свакако

12.08.2015 18:49

Па је ли нам Милошевић направио ово што нам се догађа, а поред тога нас је опљачкао до темеља и лијепо удомио своје насљеднике, за разлику рецимо од Јосипа Броза чија је удовица Јиванка умрла као посљедњи просјак.

Name

Анте

12.08.2015 19:03

Ми смо Јозу лијепо и достојно сахранили ви Јованку како је заслузила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поглед са стране

13.08.2015 13:30

Хоће л' ову ку.. ико икад ухапсити?

ОДГОВОРИТЕ