Новоформирани Лос Анђелес обећава паклени тандем Роналдо - Руни!

Замислите само - прелепо, сунчано време у Калифорнији и два мајстора фудбала деле лекције, на опште задовољство навијача...

Фудбал 13.08.2015 | 19:40
Новоформирани Лос Анђелес обећава паклени тандем Роналдо - Руни!

Фудбал, илити по амерички „сокер“ доживљава озбиљну експанзију у последњих неколико година, а доласци легендарних асова попут Стивена Џерарда, Френка Лампарда, Каке, Андрее Пирла, Дидијеа Дрогбе, раније и Тијерија Анрија и Дејвида Бекама широм су отворили врата потпуној изградњи једне нове, модерне МЛС лиге, коју прати све већи број људи.

Самим тим тенденција стварања нових клубова расте, па је тако недавно оформљен и нови Лос Анђелес, у чијем власништву се налази чак 22 бизнисмена, укључујући и легендарног НБА аса Меџика Џонсона и контроверзног власника Кардифа, Винсента Тана.

Како би новоформмирани клуб привукао што већу пажњу пробране фудбалске публике, представници клуба су изашли у јавност са планом и програмом функционисања, те појачањима која би требало да се очекују у будућности.

Први поглед на листу жеља каже следеће – Лос Анђелес би 2018. године, када ће екипа званично заменити Чивас у МЛС лиги и одиграти прву званичну утакмицу, требало да појачају Кристијано Роналдо и Вејн Руни!

Замислите само - прелепо, сунчано време у Калифорнији и два мајстора фудбала деле лекције, на опште задовољство навијача.

У пројекту под називом „Амерички сан“ истиче се да би некада паклени тандем Манчестер јунајтеда требало да буду пионири једног новог клуба, који би жели да експресно покупи славу и претекне за сада неприкосновени Лос Анђелес Галакси.

С обзиром на то да ће Роналдо 2018. имати 33, а Руни 32. године, жељени циљ би донекле могао да буде реалан. С обзиром на тренутни маркетиншки развој, количину новца који пристиже са свих страна, те далеко мањег притиска играња, не би било никакво изненађење када би поменути тандем заиста и заиграо једног дана у МЛС лиги.

Да ли баш 2018. године и да ли баш у дресу Лос Анђелеса, тешко је знати.

Коментари / 0

Оставите коментар