Novoformirani Los Anđeles obećava pakleni tandem Ronaldo - Runi!

Zamislite samo - prelepo, sunčano vreme u Kaliforniji i dva majstora fudbala dele lekcije, na opšte zadovoljstvo navijača...

Fudbal 13.08.2015 | 19:40
Novoformirani Los Anđeles obećava pakleni tandem Ronaldo - Runi!

Fudbal, iliti po američki „soker“ doživljava ozbiljnu ekspanziju u poslednjih nekoliko godina, a dolasci legendarnih asova poput Stivena Džerarda, Frenka Lamparda, Kake, Andree Pirla, Didijea Drogbe, ranije i Tijerija Anrija i Dejvida Bekama širom su otvorili vrata potpunoj izgradnji jedne nove, moderne MLS lige, koju prati sve veći broj ljudi.

Samim tim tendencija stvaranja novih klubova raste, pa je tako nedavno oformljen i novi Los Anđeles, u čijem vlasništvu se nalazi čak 22 biznismena, uključujući i legendarnog NBA asa Medžika Džonsona i kontroverznog vlasnika Kardifa, Vinsenta Tana.

Kako bi novoformmirani klub privukao što veću pažnju probrane fudbalske publike, predstavnici kluba su izašli u javnost sa planom i programom funkcionisanja, te pojačanjima koja bi trebalo da se očekuju u budućnosti.

Prvi pogled na listu želja kaže sledeće – Los Anđeles bi 2018. godine, kada će ekipa zvanično zameniti Čivas u MLS ligi i odigrati prvu zvaničnu utakmicu, trebalo da pojačaju Kristijano Ronaldo i Vejn Runi!

Zamislite samo - prelepo, sunčano vreme u Kaliforniji i dva majstora fudbala dele lekcije, na opšte zadovoljstvo navijača.

U projektu pod nazivom „Američki san“ ističe se da bi nekada pakleni tandem Mančester junajteda trebalo da budu pioniri jednog novog kluba, koji bi želi da ekspresno pokupi slavu i pretekne za sada neprikosnoveni Los Anđeles Galaksi.

S obzirom na to da će Ronaldo 2018. imati 33, a Runi 32. godine, željeni cilj bi donekle mogao da bude realan. S obzirom na trenutni marketinški razvoj, količinu novca koji pristiže sa svih strana, te daleko manjeg pritiska igranja, ne bi bilo nikakvo iznenađenje kada bi pomenuti tandem zaista i zaigrao jednog dana u MLS ligi.

Da li baš 2018. godine i da li baš u dresu Los Anđelesa, teško je znati.

Komentari / 0

Ostavite komentar