Видео: Нејмар о омиљеним играчима и најдражем голу...

Бразилац открио неке занимљивости о себи.

Фудбал 14.08.2015 | 20:20
Видео: Нејмар о омиљеним играчима и најдражем голу...

Нејмар није могао да помогне саиграчима у фантастичном мечу Суперкупа Европе због заушки, али то није спречило Барселону да сезону почне освајањем трофеја.

Бразилац је у међувремену имао друге обавезе. За сајт ФИФА одговарао је на разна занимљива питања:

Ко је твој херој?

"Робињо. Увек сам му се дивио, од када сам био мали. Имао сам задовољство да играм са њим и у Сантосу и у репрезентацији Бразила".

Са којим играчем, било активним или не, би највише волео да играш у тиму?

"Велики сам поштовалац Ромарија и он би сигурно био један. Зидан, такође. Имао сам срећу да заиграм са Роналдом, у његовом последњем мечу за Бразил, али бих волео да сам имао више прилика. Мислим да су то тројица играча са којима бих највише волео да се нађем у истом тиму".

Ко су најбољи дефанзивци против којих си играо?

"Тешко је рећи, заиста је много одличних одбрамбених играча... Маскерано, Пике, Тијаго Силва, Серхио Рамос - он је сјајан... Има их много".

Најбољи пријатељ у фудбалу?

"Стекао сам много добрих пријатеља кроз фудбал. У Сантосу сам био у сјајним односима са Ганзом, али је онда променио клуб, па смо се удаљили. Тренутно, Дани Алвеш, он ми један од најбољих пријатеља".

Који је најбољи погодак који си икада постигао?

"Постигао сам много значајних голова у каријери и ниједан од њих нећу заборавити. Ако бих морао да издвојим један, онда је то онај за Сантос, против Фламенга, који ми је донео ФИФА Ференц Пушкаш награду за најлепши гол сезоне".

Коментари / 0

Оставите коментар