Video: Nejmar o omiljenim igračima i najdražem golu...

Brazilac otkrio neke zanimljivosti o sebi.

Fudbal 14.08.2015 | 20:20
Video: Nejmar o omiljenim igračima i najdražem golu...

Nejmar nije mogao da pomogne saigračima u fantastičnom meču Superkupa Evrope zbog zauški, ali to nije sprečilo Barselonu da sezonu počne osvajanjem trofeja.

Brazilac je u međuvremenu imao druge obaveze. Za sajt FIFA odgovarao je na razna zanimljiva pitanja:

Ko je tvoj heroj?

"Robinjo. Uvek sam mu se divio, od kada sam bio mali. Imao sam zadovoljstvo da igram sa njim i u Santosu i u reprezentaciji Brazila".

Sa kojim igračem, bilo aktivnim ili ne, bi najviše voleo da igraš u timu?

"Veliki sam poštovalac Romarija i on bi sigurno bio jedan. Zidan, takođe. Imao sam sreću da zaigram sa Ronaldom, u njegovom poslednjem meču za Brazil, ali bih voleo da sam imao više prilika. Mislim da su to trojica igrača sa kojima bih najviše voleo da se nađem u istom timu".

Ko su najbolji defanzivci protiv kojih si igrao?

"Teško je reći, zaista je mnogo odličnih odbrambenih igrača... Maskerano, Pike, Tijago Silva, Serhio Ramos - on je sjajan... Ima ih mnogo".

Najbolji prijatelj u fudbalu?

"Stekao sam mnogo dobrih prijatelja kroz fudbal. U Santosu sam bio u sjajnim odnosima sa Ganzom, ali je onda promenio klub, pa smo se udaljili. Trenutno, Dani Alveš, on mi jedan od najboljih prijatelja".

Koji je najbolji pogodak koji si ikada postigao?

"Postigao sam mnogo značajnih golova u karijeri i nijedan od njih neću zaboraviti. Ako bih morao da izdvojim jedan, onda je to onaj za Santos, protiv Flamenga, koji mi je doneo FIFA Ferenc Puškaš nagradu za najlepši gol sezone".

Komentari / 0

Ostavite komentar