Хоакин се враћа кући у Бетис?!

Некада најбоље крило Примере, Хоакин, могао би овог лета поново да обуче зелено-бели дрес.

Фудбал 13.08.2015 | 19:00
Хоакин се враћа кући у Бетис?!

Повратник у Примеру Бетис могао би да добије велико појачање уколико Хоакин и његов агент Едуардо Еспехо убеде челнике Фиорентине да га пусте!

Како италијанска „Газета“ пише, Хоакин и његов агент су челницима Фиорентине предочили две опције: или да му продуже уговор или да га пусте да без новчане накнаде пређе у клуб у којем је и поникао – Бетис.

Хоакину је остала још једна година уговора, која Фиорентину кошта чак два милиона евра годишње, а питање је колико ће ове сезоне добијати прилику због талентованог Бернардескија, а као појачање на крилној позицији спомиње се и Ромин Хуан Итурбе.

Шпански ветеран је пре 9 година напустио Бетис у којем је и бележио најбоље партије у каријери и постао репрезентативац. Потом је играо за Валенсију и Малагу, да би 2013. године стигао у Фјорентину.

Бетис је у среду промовисао и Хуана Мануела Варгаса из Фиорентине, тако да би Хоакин могао да буде други фудбалер који ће ове сезоне Фиренцу заменити Севиљом.

Бетис је овог лета довео осам појачања, а занимљиво је да су сви играчи различитих националности. После Италијана, Бразилца, Немца, Француза, Аргентинца, Перуанца, Египћанина и сјајног Холанђанина, да ли је дошло време за једног Шпанца?

Коментари / 0

Оставите коментар