Hoakin se vraća kući u Betis?!

Nekada najbolje krilo Primere, Hoakin, mogao bi ovog leta ponovo da obuče zeleno-beli dres.

Fudbal 13.08.2015 | 19:00
Hoakin se vraća kući u Betis?!

Povratnik u Primeru Betis mogao bi da dobije veliko pojačanje ukoliko Hoakin i njegov agent Eduardo Espeho ubede čelnike Fiorentine da ga puste!

Kako italijanska „Gazeta“ piše, Hoakin i njegov agent su čelnicima Fiorentine predočili dve opcije: ili da mu produže ugovor ili da ga puste da bez novčane naknade pređe u klub u kojem je i ponikao – Betis.

Hoakinu je ostala još jedna godina ugovora, koja Fiorentinu košta čak dva miliona evra godišnje, a pitanje je koliko će ove sezone dobijati priliku zbog talentovanog Bernardeskija, a kao pojačanje na krilnoj poziciji spominje se i Romin Huan Iturbe.

Španski veteran je pre 9 godina napustio Betis u kojem je i beležio najbolje partije u karijeri i postao reprezentativac. Potom je igrao za Valensiju i Malagu, da bi 2013. godine stigao u Fjorentinu.

Betis je u sredu promovisao i Huana Manuela Vargasa iz Fiorentine, tako da bi Hoakin mogao da bude drugi fudbaler koji će ove sezone Firencu zameniti Seviljom.

Betis je ovog leta doveo osam pojačanja, a zanimljivo je da su svi igrači različitih nacionalnosti. Posle Italijana, Brazilca, Nemca, Francuza, Argentinca, Peruanca, Egipćanina i sjajnog Holanđanina, da li je došlo vreme za jednog Španca?

Komentari / 0

Ostavite komentar