"Понашање Жозеа према Еви ужасавајуће"!

Спортски лекар и научник Питер Брукнер изјавио је да је понашање тренера Челсија Жозеа Муриња према клупској лекарки Еви Карнеиро "апсолутно ужасавајуће".

Фудбал 14.08.2015 | 11:20
"Понашање Жозеа према Еви ужасавајуће"!

Челси је у суботу у првом колу Премијер лиге одиграо на свом терену нерешено 2:2 са Свонсијем, а у самој завршници утакмице 'Плавци' су у једном тренутку остали са деветорицом играча на терену, пошто је Едену Азару указивана помоћ.

Мурињо се наљутио због тога на лекарку Еву Карнеиро и физиотерапеута Џона Ферна, пошто је сматрао да је Азар није теже повређен, као и да је могао да изведе слободан ударац и постигне гол. 'Специјални' је рекао да су они реаговали "импулсивно и наивно" и да су показали да "не разумеју фудбал".

Португалски менаџер је због тога избацио лекарку из стручног штаба па она неће више седети на клупи на утакмицама, а неће бити ни на тренинзима и хотелу у ком бораве играчи.

Брукнер је рекао да Мурињо свом лекарском тиму дугује извињење.

"Мислим да је такво понашање тренера ужасавајуће. Његов играч је пао на траву и остао да лежи, а судија је сматрао да је то довољно озбиљно и позвао је лекара и физиотерапеута. Ушли су на терен јер им је то посао, играч је лежао на трави, па је морао да изађе са терена. Шта очекујете од лекара, да игнорише позив судије", рекао је Брукнер, пренели су британски медији.

Мурињо је истакао и да је Азар само био уморан и да је добио ударац, али је Брукнер подржао одлуку лекарке да изађе на терен.

"Можда је требало да критикује свог играча што је остао на трави, пре него да критикује лекарски тим", рекао је лекар криткет репрезентације Аустралије Брукнер.

Коментари / 0

Оставите коментар