Бенфика преломила - Ђуричић на трансфер листи!

Ко је спреман да плати 12.500.000 евра? Подсетимо, одређено интересовање имао је Саутемптон претходних недеља, али Свеци би желели да Ђуричића доведу на још једну позајмицу, уз могућност куповине на крају наредног лета...

Фудбал 13.08.2015 | 18:20
Бенфика преломила - Ђуричић на трансфер листи!

Српски репрезентативац Филип Ђуричић дефинитивно није више у плановима Бенфике, ни тренера Руија Виторије, због чега је и званично стављен на трансфер листу.

Млади офанзивни везиста, који је плаћен 8.000.000 евра Херенвену, током последње две године није успео да се наметне у првом тиму лисабонских Орлова, због чега је одиграо тек 11 лигашких утакмица, а прошлу сезону провео је на позајмицама у Мајнцу, односно Саутемптону.

После доста вагања и размишљања, тренер Руи Виторија одлучио је да Ђуричића стави на трансфер листу, јер се у његове планове не уклапа играч са профилом „плејмејкера“. Клуб се нада да би од продаје српског интернационалца могао да заради око 12.500.000 евра, колико износи откупна клаузула.

Подсетимо, одређено интересовање имао је Саутемптон претходних недеља, али Свеци би желели да Ђуричића доведу на још једну позајмицу, уз могућност куповине на крају наредног лета.

Податак који свакако неће ићи наруку момку којег су у Холандији својевремено прозвали „балкански Кројф“ због стила игре гласи - Филип Ђуричић клупски погодак није постигао готово годину и осам месеци... Тачније од 15. јануара прошле године, када је затресао мрежу Леишоиса у португалском Лига купу...

Коментари / 0

Оставите коментар