Benfika prelomila - Đuričić na transfer listi!

Ko je spreman da plati 12.500.000 evra? Podsetimo, određeno interesovanje imao je Sautempton prethodnih nedelja, ali Sveci bi želeli da Đuričića dovedu na još jednu pozajmicu, uz mogućnost kupovine na kraju narednog leta...

Fudbal 13.08.2015 | 18:20
Benfika prelomila - Đuričić na transfer listi!

Srpski reprezentativac Filip Đuričić definitivno nije više u planovima Benfike, ni trenera Ruija Vitorije, zbog čega je i zvanično stavljen na transfer listu.

Mladi ofanzivni vezista, koji je plaćen 8.000.000 evra Herenvenu, tokom poslednje dve godine nije uspeo da se nametne u prvom timu lisabonskih Orlova, zbog čega je odigrao tek 11 ligaških utakmica, a prošlu sezonu proveo je na pozajmicama u Majncu, odnosno Sautemptonu.

Posle dosta vaganja i razmišljanja, trener Rui Vitorija odlučio je da Đuričića stavi na transfer listu, jer se u njegove planove ne uklapa igrač sa profilom „plejmejkera“. Klub se nada da bi od prodaje srpskog internacionalca mogao da zaradi oko 12.500.000 evra, koliko iznosi otkupna klauzula.

Podsetimo, određeno interesovanje imao je Sautempton prethodnih nedelja, ali Sveci bi želeli da Đuričića dovedu na još jednu pozajmicu, uz mogućnost kupovine na kraju narednog leta.

Podatak koji svakako neće ići naruku momku kojeg su u Holandiji svojevremeno prozvali „balkanski Krojf“ zbog stila igre glasi - Filip Đuričić klupski pogodak nije postigao gotovo godinu i osam meseci... Tačnije od 15. januara prošle godine, kada je zatresao mrežu Leišoisa u portugalskom Liga kupu...

Komentari / 0

Ostavite komentar