Да ли је Пикси ријешење за проблеме Олимпика?!

Прослављени српски фудбалер Драган Стојковић Пикси налази се међу кандидатима за тренера Олимпика из Марсеја, преносе француски медији.

Фудбал 13.08.2015 | 16:20
Да ли је Пикси ријешење за проблеме Олимпика?!

Марсеј је остао без тренера после оставке Марсела Бијелсе, а могућност да преузму клуб са “Велодрома” већ су одбацили Арсен Венгер и Јирген Клоп.

Стојковић је без ангажмана од 2013. године, када је напустио Нагоју, коју је водио пет година, а као играч са великим успехом је бранио боје Марсеја.

Члан француског клуба био је од 1990. до 1994. године, али је једну сезону провео на позајмици у Верони. Био је актер финала Купа европских шампиона, у којем је Олимпик после пенала поражен од Црвене звезде 1991. године.

“Врло добро знам како функционише Марсеј и то би ми била предност”, рекао је Стојковић пре године, када се такође спекулисало да би могао да се нађе на клупи Олимпика.

Стојковић се последњих недеља помињао као потенцијални селектор Србије, али “Ле Паризијен” тврди да Олимпик њега види као наследника Бијелси, а као друга опција помиње се Фабио Капело.

Олимпик је на старту сезоне у Лиги 1 поражен на свом терену од Каена са 1:0, а наредни меч игра у недељу од 14 на гостовању Ремсу.

Коментари / 0

Оставите коментар