Da li je Piksi riješenje za probleme Olimpika?!

Proslavljeni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi nalazi se među kandidatima za trenera Olimpika iz Marseja, prenose francuski mediji.

Fudbal 13.08.2015 | 16:20
Da li je Piksi riješenje za probleme Olimpika?!

Marsej je ostao bez trenera posle ostavke Marsela Bijelse, a mogućnost da preuzmu klub sa “Velodroma” već su odbacili Arsen Venger i Jirgen Klop.

Stojković je bez angažmana od 2013. godine, kada je napustio Nagoju, koju je vodio pet godina, a kao igrač sa velikim uspehom je branio boje Marseja.

Član francuskog kluba bio je od 1990. do 1994. godine, ali je jednu sezonu proveo na pozajmici u Veroni. Bio je akter finala Kupa evropskih šampiona, u kojem je Olimpik posle penala poražen od Crvene zvezde 1991. godine.

“Vrlo dobro znam kako funkcioniše Marsej i to bi mi bila prednost”, rekao je Stojković pre godine, kada se takođe spekulisalo da bi mogao da se nađe na klupi Olimpika.

Stojković se poslednjih nedelja pominjao kao potencijalni selektor Srbije, ali “Le Parizijen” tvrdi da Olimpik njega vidi kao naslednika Bijelsi, a kao druga opcija pominje se Fabio Kapelo.

Olimpik je na startu sezone u Ligi 1 poražen na svom terenu od Kaena sa 1:0, a naredni meč igra u nedelju od 14 na gostovanju Remsu.

Komentari / 0

Ostavite komentar