Два дербија Суперлиге: Звезда чека Чуку, Партизан гостује Воши!

Утакмицама петог кола у среду се наставља Суперлиге, а дерби утакмице биће одигране у среду у Београду, где ће Црвена звезда на стадиону "Рајко Митић" угостити Чукарички и дан касније у Новом Саду када ће се састати Војводина и Партизан.

Фудбал 12.08.2015 | 16:00
Два дербија Суперлиге: Звезда чека Чуку, Партизан гостује Воши!

Звезда у знатно бољој атмосфери улази у утакмицу са Чукаричким него за викенд против Вождовца, који је савладала после још једног преокрета и тријумфа на Врачару.

Црвено-беле, који још увек немају пораз, на њиховом стадиону очекује дуел с актуелним освајачем Купа Србије, који је прошле сезоне на "Маракани" успео да остане непоражен.

Чукарички је ове сезоне нешто боље прошао у квалфикацијама за Лигу Европе од Звезде, али је тим Владана Милојевиће у прва четири кола Суперлиге уписао две победе и по један реми и пораз.

С друге стране, у Новом Саду ће се у четвртак од 20 часова, иако је требало да се игра такође у среду, састати Војводина и Партизан.

Оба тима су веома добро почели сезону у квалфикацијама за Лигу Европе, односно Лигу шампиона, али нису били толико успешни у домаћем првенсту, иако су црно-бели лидери шампионата.

Партизан је на последње две утакмице у Суперлиги поражен од Новог Пазара, а против Спартака је на свом стадиону у судијској надокнади времена дошао до тријумфа са 2:1.

Војводина је пак после лошег почетка уписала два тријумфа, а по приказаној игри су можда и највише одуешевила овдашњу јавност.

У по мало неочекивано дербију врха табеле Борац ће у Чачку дочекати Јавор, а у Суботици ће се састати Спартак и једина екипа без бодова у домаћем шампионату - Јагодина.

Суперлига, 5. коло:
Среда:
17.00 ОФК Београд - Радник
17.00 Рад - Младост
17.00 Спартак - Јагодина
19.00 Црвена звезда - Чукарички
20.00 Борац - Јавор
20.00 Нови Пазар - Металац
20.00 Раднички - Вождовац

Четвртак:
20.00 Војводина - Партизан

Коментари / 0

Оставите коментар