Dva derbija Superlige: Zvezda čeka Čuku, Partizan gostuje Voši!

Utakmicama petog kola u sredu se nastavlja Superlige, a derbi utakmice biće odigrane u sredu u Beogradu, gde će Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Čukarički i dan kasnije u Novom Sadu kada će se sastati Vojvodina i Partizan.

Fudbal 12.08.2015 | 16:00
Dva derbija Superlige: Zvezda čeka Čuku, Partizan gostuje Voši!

Zvezda u znatno boljoj atmosferi ulazi u utakmicu sa Čukaričkim nego za vikend protiv Voždovca, koji je savladala posle još jednog preokreta i trijumfa na Vračaru.

Crveno-bele, koji još uvek nemaju poraz, na njihovom stadionu očekuje duel s aktuelnim osvajačem Kupa Srbije, koji je prošle sezone na "Marakani" uspeo da ostane neporažen.

Čukarički je ove sezone nešto bolje prošao u kvalfikacijama za Ligu Evrope od Zvezde, ali je tim Vladana Milojeviće u prva četiri kola Superlige upisao dve pobede i po jedan remi i poraz.

S druge strane, u Novom Sadu će se u četvrtak od 20 časova, iako je trebalo da se igra takođe u sredu, sastati Vojvodina i Partizan.

Oba tima su veoma dobro počeli sezonu u kvalfikacijama za Ligu Evrope, odnosno Ligu šampiona, ali nisu bili toliko uspešni u domaćem prvenstu, iako su crno-beli lideri šampionata.

Partizan je na poslednje dve utakmice u Superligi poražen od Novog Pazara, a protiv Spartaka je na svom stadionu u sudijskoj nadoknadi vremena došao do trijumfa sa 2:1.

Vojvodina je pak posle lošeg početka upisala dva trijumfa, a po prikazanoj igri su možda i najviše odueševila ovdašnju javnost.

U po malo neočekivano derbiju vrha tabele Borac će u Čačku dočekati Javor, a u Subotici će se sastati Spartak i jedina ekipa bez bodova u domaćem šampionatu - Jagodina.

Superliga, 5. kolo:
Sreda:
17.00 OFK Beograd - Radnik
17.00 Rad - Mladost
17.00 Spartak - Jagodina
19.00 Crvena zvezda - Čukarički
20.00 Borac - Javor
20.00 Novi Pazar - Metalac
20.00 Radnički - Voždovac

Četvrtak:
20.00 Vojvodina - Partizan

Komentari / 0

Ostavite komentar